søndag den 1. september 2013

En flaske Malibu senere (og nogle billeder)

Er tæt på, at toiletterne på Roskilde Festival lugter bedre end min ånde...

Tog direkte op til veninde, da jeg fik fri. Eller...nej, fik selvfølgelig lige et bad, og så var vi klar.
Og en flaske Malibu senere, var min mobil proppet m. billeder. Som altid, når jeg er fuld?Og dette er endda et af de knap så grimme billeder. Hvilket ikke siger så lidt.

Nå, men vi fandt et skummelt værtshus, og skal jeg ikke bare resumere aftenen i stikord og korte sætninger? (For at være ærlig: Magter ikke andet. Er stadig halvfuld)

¤ Mand på 51 år, kom susende hen til vores bord m. det samme. Og så sad han ellers der og kiggede på os. I noget der ligner 2½ time.  Med sin læderkasket på. Og smilede. Og aede i perioder min arm?

¤ Masser af latter.

¤ Gensyn m. gammel barndomsven.

¤ Flirtende bartender, som vel maks var 28 år? (Men insisterede på at kalde mig ung. Fed løgn, men jeg åd den).

¤ Læderkasketten forsøgte at flette fingre m. mig, og sendte mig et smil så stort, at jeg kunne konstatere, at han stort set ikke ejede en ærlig tand.

¤ Ret pæn mand, som havde klædt mig af m. øjnene hele aftenen, sad pludselig ved vores bord. Og mente åbenbart, at jeg både var lækker og kær på samme tid.

¤ Hey! Tænkte jeg...Ikke dårligt. Tænkte jeg. Og så indlod jeg mig på samtale m. ham.

¤ ZzzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

¤ Manden var 54. Og far og bedstefar. Og havde åbenbrt planlagt på forhånd, at jeg skulle bo m. ham på det "husmandssted", som han havde planer om at købe.

¤ Highlights fra samtalen:
- "Ja, jeg har jo sår'n en Renault Clio. Den tankede jeg for 240 kr. for en måned siden. Så det må man jo sige er en billig bil"
- "Ja, jeg kan nu godt lave mad. Her den anden dag lavede jeg kødrand af et pund fars. Og så havde jeg mad til tre dage. Sådan en kødrand smager nu godt"

¤ Og så ville han kysse. Og det kunne jeg ligesom mærke, at...det gad jeg ikke. Fik heldigvis vristet ham af, og skubbet ham i armene på lysten grønlænderkvinde.

¤ Og så lukkede værtshuset. Bartender ville åbenbart gerne give farvelknus. Hvilket han fik. Og så tog han et kys, kiggede på mig og lavede en "Mrmmm" lyd.
Og så gik vi...Altså, veninde og jeg. Ikke bartender og jeg.

¤ Endte storgrinende på et andet værtshus. Hvor jeg bare kunne mærke, at nu kunne jeg ikke mere.
Så vi gik hjem.

¤ Kiggede i mobilens galleri her til morgen, og sidste billede der blev taget, er dette.Og billedet før det, var dette:
??