søndag den 17. juni 2012

Strømpebukser.

Jeg hader nogle gange strømpebukser. Mine ben er for korte, så jeg har konstant bølger ved anklerne. Og mine hofter er for brede til lavtaljerede.
Og det har altså konsekvenser ved begge typer.

Ved de højtaljerede, er jeg pga. dværgben nødt til at trække dem op under brysterne.
Og pga. mine brede hofter (som i følge min læge gør at jeg er skabt til at føde børn), er jeg nødt til at købe dem med ekstra kile. (Okay indrømmet, det hjælper altså med til at holde dellerne på plads). Men jeg har faktisk stadig traumer over den dag, hvor nederdel blæste op midt på befærdet gågade, og hvor jeg først 200 meter længere oppe opdagede, at nederdel lå og hvilede ovenpå min Anders And inspirerede røv.
Fantastisk. Uskyldige mennesker bag mig har simpelthen haft frit udsyn til mine stribede multifarvede trusser bag kæmpe kile. Alt sammen monteret på kæmpe røv.
(Seriøst, jeg mener det. I'm a black woman trapped in a white womans body).

Andre gange kommer jeg til at købe strømpebukser uden at kigge på pakken, hvilket betyder at jeg ikke så få gange er kommet hjem med lavtaljerede. Og gang på gang satser jeg på at de bliver siddende omkring fødedygtige hofter. Og gang på gang bliver jeg skuffet. Prøvede en dag at trække et par virkelig stramme trusser ud over strømpebuks, for ligesom at holde dem på plads.
Gik ikke så godt.
Værst var det dog den dag jeg kom gående med indkøbsposer i begge hænder på trafikeret gade, og halvvejs hjemme kunne mærke, at de var i gang med at stikke af fra mit understel.
Det var et kapløb mod tiden. Forsøgte at hive dem op i siden med hænder, som jo altså bar tunge poser.
Har ikke lyst til at tænke på hvordan det har set ud. Vralte vralte vralte.
Som en bonus, havde jeg knælang nederdel på, og snart hængte strømpebuks mellem mine knæ. Og sådan vraltede jeg over fodgængerfelt.
Endte med at jeg måtte søge ly bag pølsevogn, hvor jeg fik afmonteret dem.

Hvad gør man så? For selv om jeg taber mig, så løser det jo ikke problemet med længden? Tværtimod. For når lår bliver mindre, skal stoffet jo ikke strækkes så meget. Ergo bliver der mere stof.
Og selv om jeg også bliver mindre om røv og hofter, så er mit understel jo stadig bygget til at kunne føde en 12 kilos baby incl kravlegård.

Skal man så montere seler på strømpebuks?