fredag den 11. maj 2012

For knap-så-lækker til love.

Pis også. Så var der sæsonafslutning på "For lækker til love" i aftes. Hvem skal jeg nu krumme tæer over?

Melanies negerdate (nej, jeg er stadig ikke racist, men i min verden må man godt sige neger. Akkurat ligesom da jeg var barn) viste sig da at være endnu mere usympatisk, end Ms. Melaniedåsen. Sad han virkelig og sagde, at homoseksuelle ikke var rigtige mennesker? Hvordan ville han havde det, hvis nogen sagde, at negere ikke var rigtige mennesker? For det er akkurat det samme: Man generaliserer over en bestemt gruppe.
Føj. Det kan jeg ikke klare sådan noget. (Lige med undtagelse af hjemmeværnet. Men de ER sgu også nogle parodier. Inden alt for længe skal jeg nok lave et helt blogindlæg - dedikeret til de overvægtige fjolser).

Gustav var til coach. Eller med andre ord: En autodidakt psykolog, der tager penge for at fyre noget mundgejl af, som alle kunne gøre. Gratis. Nu mener Gustav at han har set lyset. Han er mere til taletidskonto fremfor fast abonnement. Det er nok det dybeste den mand nogensinde har tænkt.
Men jeg kan nu godt lide ham. Ham og Karoline er så dumme, at de er nuttede.

Så var der frk. Orange aka. kostemetologkosten i kajak. Hun ligner en der er på vej til casting til en rolle i "Dollars/Dynasty", som Alexis' søster. Jeg sad under hele udsendelsen og håbede på, at kajakken ville vende bunden i vejret.

Og sidst men ikke mindst: Boffy-boy! Den lille grimme mandsperson, som med garanti var klassens tykke dreng, og som nu er sygeligt besat af kalorier og motion for at kompensere for sit lave selvværd.
Årh, jeg kunne godt fristes til at tage på date med ham. (Med Gråstænkts tilladelse, of course). Udelukkende for at skræmme livet af manden.
Jeg ville starte med et cafebesøg, hvor jeg ville konsumere 4 krydderboller med tandsmør, pålægschokolade og Buko skinkeost og skylle herlighederne ned med kaffe og Cocio.
Bagefter skulle turen gå til motionscentret. Her ville jeg presse legemet ned i stramme hotpants og stram trøje med kik til mavsen. Og så ville jeg undlade at barbere ben og inderlår i 3 måneder inden daten. Turen på crosstraineren skulle foregå med en pose Matador Mix foran mig.
Og så skulle vi slutte af med et tur på Burger King med en Double Whopper Cheese med ekstra løgringe og salatmayo.
Bagefter skulle jeg selvfølgelig nok være en god date, og køre ham på akutmodtagelsen på psykiatrisk afdeling. Store fjols.