onsdag den 21. august 2013

Røvhul

Ja, jeg må jo ikke overhovedet nævne noget om lukningen af Radio 1, når jeg skriver klummer til avisen. Og ærligt talt...hvad fanden er det for noget pis. Jeg troede jeg skulle skrive om lokale ting? Det var ligesom aftalen.

(Og ja, jeg er rasende og ligger samtidig m. diarré, feber og undtagelsestilstand i hele kroppen, så jeg må godt bruge alle de fuckord jeg vil).

Ikke at det kommer bag på nogen, at en del Herningborgere er lidt sløve i det. Men Axel...what's his name, tager da prisen som den ubetingede mest underfrankerede person.
Vil da vædde m. at mandspersonen også piller min klumme af. Fordi jeg ikke slikker røv. Eller tier stille.
Men han skal da være så velkommen. Jeg er skide ligeglad.

Morgen Compagniet - det skønne morgenshow - skulle have stoppet på fredag. Men Axel...still don't care about his name, har svunget lassoen, ladet geværet, spændt diligencen, kradset i muldjorden og slået hånden i bordet - bare for at markere. Gætter jeg på. Og har fra dags dato pillet begge værter af, og "sendt dem på ferie".


Uhhh...Mr. Big Shot. Hva'? Gjorde det godt at få spillet m. musklerne?

Ej, jeg er sgu rasende. (Og har det elendigt. Ligger bare i sengen og koger og har pænt meget feber. Og er voldsom glad for, at jeg var Big Spender forleden, og købte Lambi toiletpapir).

Det lugter så meget af noget uldent og fordækt, at Radio 1 nærmest ikke kan lukke hurtigst muligt.

Luk den skide motorvej mod Herning. Ja, jeg ser mit snit til at være dramaqueen. Gider faktisk ikke være så direkte forbundet m. den spasserby. (Selv om de normale borgere derude godt nok ikke kan gøre for det).