torsdag den 22. august 2013

Dagens tilbud: Nøgen mand tilbyder rengøring

Hvis jeg nu blev rig en dag, så ville jeg betale mig fra rengøring herhjemme. (Eller nej...nok egentlig ikke. Ville ikke stole på, at vedkommende ikke snagede i mine ting. Og der er altså et par skuffer, som jeg ikke har lyst til at fremvise).
Men...hvis man nu ville have rengøringshjælp, så vrimler det m. tilbud derude. Som f.eks. dette, som en mand har slået op på Facebook.

Thomas Nøgen Handyman


Jeg støvsuger hele huset uden en trevl mens du tager en slapper på sofaen. 

Jeg er ung mand på 36 år bosat i københavnsområdet som tilbyder gratis handyman hjælp til hus og have til villa´er og lejligheder købenshavnsområdet med den helt specielle niche, nemlig at det foregår uden tøj.

Og hvorfor dog nu det - uden tøj ?  Lad mig fortælle lidt om selv, jeg er veluddannet ( kunstskolen ) og i et godt job i dag hvor jeg bruger mine kunstnerriske evner gennem bl.a. keograf på teatre i kbh. og underviser i dans samt bevægelse. Jeg elsker at bruge min krop og det at være nøgen er bare fantastisk, og så må jeg indrømme at jeg også elsker at folk kigger på min krop, og så er jeg aktiv naturist, herudover er jeg en rigtig god handyman og gør det selv mand - kald det hvad du vil og med hænderne skruet rigtigt på.

Nøgen rengøringen er ikke et tilbud til det mandlige publikum men kun til det kvindelige køn.

Jeg tilbyder alt havearbejde udendørs i perioden maj-sept. med min temperatur på 18 grader, ellers bliver det for koldt at være nøgen  Og indendørs rengøring hele året inkl. små reprationer etc.

Om mig selv : Jeg er 190 cm høj så jeg kan også nå de øverste hylder i køkkenet  og vejer 82 kg så jeg kan også slå nogle gode tunge søm i væggen  Jeg er et let omgængeligt menneske med ben på jorden, charmerende og med et varmt glimt i øjet, veldrejet krop og tillidsfuld og loyal. Jeg er grundig i mit arbejde og seriøs.

Tavshedspligt : Jeg har tavshedspligt i mit arbejde så du kan være sikker jeg ikke deler oplysninger om dig her på FB.

Bestil mig ved at skrive et brev her på FB.

Jeg glæder mig til at svinge kosten i dit hjem - og husk her i starten gør jeg det gratis. 

Lad mig tage opvasken mens du smider benene op på sofaen. 

Kh Thomas


Gad vide, hvordan det ser ud, hvis han får en slagboremaskine i hænderne? Det vil vel medføre noget dinglen? 

Nu gider jeg ikke mandestrip. Men hvis jeg gjorde, så ville jeg da spare pengene på stripklub, og i stedet invitere veninderne til rødvin og Mojito, og så kunne vi sidde der og kigge på den nøgne handyman. Helt gratis. 
Det er da til hver en tid mere ophidsende at se en mand bruge sine hænder (tøhø) på praktiske opgaver, fremfor at se en mand indsmurt i mandelolie, som vrider sig på et gulv m. en strikket sok på pikken. 

Ej men, jeg fatter ikke mandestrip. Overhovedet. Det er desuden heller aldrig pæne mænd der smider tøjet. (Har jeg hørt). Det er altid de der blankpolerede Ken-dukker, som slet ikke ejer kant eller behåring.
Kan virkelig ikke rigtig håndtere totalt glatte glinsende mænd.