fredag den 23. august 2013

Hvad mænd tænder på + det modsatte (En tjekliste)

Nettet vrimler m. artikler om, hvad mænd finder tiltalende. Og det modsatte.
Jeg har fundet én af dem, og vil nu tjekke op på, hvordan min situation ser ud.

Det tænder mænd på:

Langt hår
Det er nærmest indbegrebet af femininitet i mænds øjne. Et symbol på det feminine, det legende og det åbne, fordi kvinden ikke går op i at have praktisk hår.

(Tjek! Upraktisk er mit mellemnavn. Hår ligner gulvmoppe, når jeg går ud i blæsevejr)

Humor
Humor er den korteste vej til hjertet. Vi elsker kvinder for deres hjerteenergi, og hvis de har let til latter, opfatter vi det, som om de lukker os ind.

(Tjek! Altså, her vil jeg mene, at jeg ligger ret lunt i svinget).


Intelligens 
Mænd tænker, at intelligente kvinder er gode i sengen, fordi intelligens ofte hænger sammen med en lyst til at udforske. Og inderst inde har vi også lyst til at finde sammen med en kvinde, som kan give os modstand, for det gør livet mere spændende.

(Tjek. M. mindre manden insisterer på at tale om fysik, politik, fodbold og historie)

Initiativrigdom
Mænd gider ikke ligge og pumpe løs i en kvinde, som passivt ligger og venter på orgasmen. Sex skal være en leg. Og så er det en vej, der går direkte til vores hjerte, så når vores kæreste modtager os i døren og giver os et uventet blowjob, bliver vi fyldt med kærlighed.

(Tjek! Intet problem. Men det kræver jo, at manden er lige så legesyg)

Kontaktfulde øjne
Et af de vigtigste redskaber for en dyb, seksuel kontakt er at kigge hinanden i øjnene og få fornemmelsen af at kigge ind bag facaden. Øjnene må gerne være åbne, smilende og nysgerrige.

(Tjek. (Kæft det går godt, det her) Kan godt finde ud af det m. øjnene. Kan faktisk ikke skjule en eneste følelse m. mine øjne. Hvilket godt kan være lidt småpinligt engang imellem)

Timeglasfigur
Mænd vil gerne have kvinder, der har former. Brede hofter fortæller os, at hun vil være god til at bære vores eventuelle afkom - og brysterne minder os om alt, hvad der er livgivende og moderligt.

(Hah! Tjek og femdobbelt tjek. Brede hofter? You've got it, honey! Bryster? De er okay, taget i betragtning af, at de er 38 år gamle.Timeglasfigur? Bwahaha...også i dén grad. Holy moly...)

Selvtillid
En kvinde skal hvile i sig selv. Når vi møder en kvinde, som tør stå ved sig selv og tage initiativ. Vi synes, det er fantastisk, når det ikke kun er op til os at gøre livet eventyrligt og sjovt.

(Pheww! Er glad for, at der ikke stod selvværd. Men skal vi så ikke bare sige tjek?)

Farven rød (på tøj og læber)
Rød er flamme, ild, legende sensualitet.

(Er bange for, at jeg ville ligne Miss Bad Taste 1988, hvis jeg trak i rødt tøj. Rød læbestift går jeg gerne m. (Også på tænderne nogle gange...desværre). Men altså...farven rød...Må jeg henlede opmærksomheden til mit hår, og dermed sige: Tjek!)Det tænder mænd af på:
(Ohh gud...)

Humørsvingninger
Kvinder ER humørsvingende. Mænd skal forstå, at det at være sammen med en kvinde, bare er et vanvid af følelser, som kan skifte fra det ene øjeblik til det andet. Ved at opleve kvinders galskab lærer vi vores maskulinitet bedre at kende. Positivt ment.

(Nemlig! Humørsvingninger er altså bare det levende bevis på menneskets følelsesregister. Mrm. 
Ej, temperament er godt. Lige det også er godt at være i kontakt m. sine følelser. Men konstante humørsvingninger kan jeg godt forstå, kan føles belastende. Men: Må jeg sige: Vi kvinder har ikke eneret på den!)

Kræsenhed 
Mad er også seksuelt. Det er en måde at vise på, at man tør smage på livet. Nægter kvinden at spise alverdens mad, kan hun ubevidst sende et signal til manden om, at hun heller ikke har appetit på livet og på seksualiteten.

(Kræsenhed er bare ucharmerende. End of discussion. Uanset hvilket køn man er. Selvfølgelig er det okay, hvis det er virkelig klamme ting som f.eks. frøer, Jaka Bov og pulverkartoffelmos. Men sippet kræsenhed? Jeg magter det ikke. Det er dårlig opdragelse.)

For meget makeup
På en eller anden måde signalerer det usikkerhed, når en kvinde overdriver makeuppen - det signalerer, at hun ikke tør vise, hvem hun er.

(Hey!! Det kunne også være, at det er fordi man bare ligner noget der er flygtet fra et forsøgscenter, når man ikke har make-up på. Nu er det jo ikke os alle, som burde have lov at gå ud på gaden, uden make-up. Jeg bliver nødt til at hente styrke i make-up).

Brok
Kvinder, der konsekvent brokker sig over omstændighederne, tager ikke ansvar. Tanker og handling skaber dit eget liv, så kvinder, der sidder med deres veninder og siger "Mænd er nogle røvhuller", finder kun røvhullerne.

(Joehh, det er nok rigtigt nok. Altså, brok kan godt ende m. at blive en selvopfyldende profeti. Meeeeeen: Brok er altså også en nødvendig ventil. Ellers koger man da over. Jo man gør).

Kropsbehåring
Vi forbinder det med lidt kiksede pornoblade fra 70'erne, men lavede vi lækre billeder i dag af ubarberede kvinder, ville det nok ændre mænds opfattelse. I virkeligheden kan en dusk være meget sensuelt og lækkert.

(Tjoo, og lad mig sige: Mænd der insisterer på, at deres kæreste er hårløs på nederste etage, burde måske lige selv gribe en skraber, inden de kræver pelsløs kæreste. Ikke dermed sagt, at jeg foretrækker hårløse mænd. Jeg gider bare ikke dobbeltmoral på det punkt. Pfft. Men mænd må nu godt have lidt lun pels. Og mænd burde kunne leve m. at kvinder måske ikke orker skraberen på f.eks. benene hver eneste dag. Og I kommer jo ikke og nurser de indgroede hår, vel?)

Overvægt
Overvægt kan signalere, at kvinder ikke tager ansvar for deres eget liv, og at overvægten dækker over noget. At hun har fyldt i sig for at lave et følelsesmæssigt panser.(.......Prøvlioghørher! Ekstrem fedme, kan jeg forstå. (Jeg ser det hver morgen i spejlet). Men når jeg ser en mand m. hyggepondus, så tænker jeg sgu ikke lavt selvværd. Så tænker jeg: Afslappet og livsnyder. Jeg er så træt af de mænd, som mener at rigtige kvinder har mellemrum mellem inderlårene.(Gad vide hvordan det føles?)  Og endnu mere træt af de mænd, som sjovt nok aldrig selv har taget på.(Sjovt nok bliver deres tøj bare mindre) Men som har vænnet sig så meget til deres eget spejlbillede, at de ser dem selv som normalvægtige. JEG foretrækker mænd som er hyggebygget rent kropsmæssigt. Men jeg står 100% af overfor de mænd, som selv er lidt runde i kanterne, men som har travlt m. deres kvindelige modstykke. Primitive fjolser.)


Kontrollerende kvinder
Kontrol er noget fastsat og kedeligt. Hvis du hvilede i dig selv, ville du ikke have behov for at kontrollere din kæreste og snuse i hans sms'er. Samtidig har kontrollerende kvinder svært ved at give sig hen under sex.

(Enig. Man snuser fandeme ikke rundt i kærestens private ting. Mails, sms, computer osv. Det er så ækelt og usselt.)


Maskuline kvinder
Det behøver ikke nødvendigvis være kvinder, som har maskuline, fysiske træk, men også kvinder som har maskuline værdier som at måle styrke, konkurrere og råbe højt.

(Enig. Altså, der skal være en forskel mellem kønnene. MEN: Jeg magter altså heller ikke de mænd, som mener at kvinder skal være prrrrrrinsesser. (Gud, hvor jeg hader den massebetegnelse). Som mener, at kvinder ikke prutter. Undskyld mig...men er I klar over hvor ondt det gør at holde sådan noget inde? Og regner I ikke med, at kvinder har tarmsystem? 
Er dog enig i, at brovtne højtråbende kvinder m. rustne stemmer virkelig ikke er tiltrækkende. Overhovedet. M. mindre det er sarkastisk).