mandag den 4. marts 2013

Rødhætte Vs. --->

Rødhætte vs. mandag morgen: 0-1
Burde måske have gået lidt tidligere i seng i aftes. Præsterede i hvert fald at hælde instant coffee op i morgenmadsskålen, og hælde mælk over.

Rødhætte vs. hund: 0-1
Var ude m. en levering, og skulle selvfølelig hilse på totalt nuttet hund. Hund var mere interesseret i at stikke snuden ned mellem mine bryster, end at blive kløet bag øret.

Rødhætte vs. toilet: 1-0 (Men fandeme tæt på uafgjort).
Kunne bare mærke midt i Netto, at noget var under opsejling. Mave bevægede sig mere mere end normalt. Og vidste bare, at jeg ikke skulle slappe af.
Meget kan jeg magte, men fandeme ikke at skide i bukserne i Netto.

Rødhætte vs. El-Giganten: 1-0
Uglens computer blev leveret hos dem sidste uge, fordi den hverken ville det ene eller det andet. Meddelelsesboks på skærm skrev, at der var en harddiskfejl. Men emsig sælger m.blank isse, påstod hårdnakket, at det var en selvforskyldt softwarefejl. Og kunne bare se på hans stenansigt, at han så sandelig ikke havde tænkt sig at gøre andet end at sende os ud af døren igen. M. død computer.
Og så blev jeg vred. Og kom til at blive skinger i stemme. Og udstedte ordrer til ham. Tror han blev bange for om jeg ville sætte mig på ham, eller om han bare ikke orkede at høre mere på mig. Gik i hvert fald m. til at sende den ind. Dog m. hånlig afskedssalut om, at de nok ikke gjorde noget v. den.
I dag kom Uglens identitet så tilbage fra reparation, og selvfølgelig var det ægget der igen skulle betjene os.
Men besked fra værkstedet lød på: "Harddisk udskiftet". Og så kom jeg til at pippe et hånligt: "Nårrrhh, så VAR det en harddiskfejl", hvorefter han mumlede et ja, og derefter: "Ja, jeg kan godt huske jer. Hav en god weekend."
Weekend? Nå, skidt. Jeg vandt!

Rødhætte vs. mail: 0-1

Hej 
Bliv motiveret og få experttips som hjælper dig med at gå ned i vægt.
Idealvægt søger både mænd og kvinder som vil blive ven med vægten og komme tilbage til sin idealvægt en gang for alle. 
Er du en af dem?

Fis ud af min indbakke!

Rødhætte vs.mail II: 1-0
You have been awarded with the sum of $1,500,000.00 USD by our office, This award has been selected through the Internet, where your e-mail address was indicated and notified. Please provide Mr Gir Jeff via email (offic.onlineservice@hotmail.co.uk) with your 1.full Name 2. Phone Number 3.Country so that your fund will be remitted to you through Western Union Transfer

Som om jeg er så dum at oplyse dem mit telefonnummer. Pft. De kan få mit personnummer i stedet.