torsdag den 14. marts 2013

Smeltet hættehjerte

Jeg kan ikke klare når andre mennesker rammes af modbydelige skæbner. Går lige ind i hjertet på mig. Ville sådan ca. være verdens værste psykolog, for jeg ville tude mere end mine patienter.
Og apropos snøft, så fik jeg også blanke øjne, da jeg læste, at Napa Foss i sidste øjeblik undgik at blive udvist af Danmark.

Hvad fanden er det for et land vi nogle gange lever i? Kvinden er fuldt integreret i Danmark. Hun har en familie. Hun har et job. Og uh-uh...så modtager hun en kort periode lidt penge at klare sig for af kommunen, fordi hende og manden har haft en tænkepause i forholdet. Penge, der vel at mærke ER betalt tilbage.
Men alligevel skulle hun udvises? Der er sgu da mange parforhold der ryger kortvarigt ind i en krise. Hvad så...? Skal vi så også begynde at udvise samtlige deltagere fra "De Unge Mødre"? Det ville da næsten give mere mening.
De penge Napa Foss har modtaget, svarer jo bare til hvad en enkelt enlig mor på kontanthjælp modtager på to måneder. To måneder....ud af guderne skal vide hvor mange.

Jeg skammer mig fandeme over at være dansker, når jeg læser sådan noget. Hvor er medmenneskeligheden, fornuften og næstekærligheden blevet af?

Men indtil videre er denne historie da endt lykkeligt. Og forhåbentligt forbliver det sådan. Indtilvidere har hun fået lov at blive mens sagen kører.

Men hvad f....@£$½¡@ er det de skal finde ud af? Hun skylder ikke vores samfund en skid.