onsdag den 27. februar 2013

Træt.dk

Status pt.:

Hjemvendt fra job for 1½ time siden. Træt. Men trods alt en god arbejdsdag.
Var nær dejset om, da jeg tog skoene af. Seriøst; stanken var så grotesk, at hvis der havde været fluer i nærheden, ville de have stukket en finger (et ben?) i halsen og brækket sig.
Har fået et bad, klippet tånegle (som åbenbart har haft vokseværk, i hvert fald havde de gnavet sig gennem strømpebuksen. (Eller også forsøgte de bare desperat at lufte ud?). Og nu sidder jeg her i yndligspludderbukserne uden make-up og ligner en kogt gris. Skal da i hvert fald love for, at jeg fik tømt det varme vand.
G. arbejder også over. Er endnu ikke kommet hjem. Han fylder faktisk år i morgen. Og som sædvanlig ønsker han sig ikke en skid.
Eller jo, efter at have pumpet ham, fik jeg flg. ønsker ud af ham: Jeans (gider jeg ikke købe igen igen), underbukser (nej!), strømper (??). Fortæl mig venligst; hvorfor ønsker mænd sig altid strømper?
Så forsøgte jeg at presse ham yderligere. Han skal sgu da have en personlig gave. Og efter en længere tænkepause, udbrød han: "Jeg ønsker mig sådan en æbleskræller. Sådan en hvor man sætter æblet på et stativ, og så skræller den æblet fra en ende af i én lang køre. Den er da sjov!".

Suk...

Skat...Anders Matthesen er sjov. Det er en æbleskræller ikke.

Så nu må han venligst aflevere en ønskeseddel, så jeg kan få købt en gave i morgen efter job. Aner ikke hvad jeg skal købe. Til gengæld ved jeg udmærket, hvad jeg ikke vil give ham. Nemlig flg.:

- En lap dance.
- Læderbukser.
- Lædervest.
- Old Spice og Tabac aftershave.
- Pornofilm.
- Ret.
- T-Shirt m. teksten: "Øl byggede denne krop".
- En kasse øl.
- En strap-on.
- Flg. påklædning.