lørdag den 16. februar 2013

Gul & Grinagtigt - De griske
Hækkeklipper
Ønskes gratis, Søger en benzin hækkeklipper. 
Den skal virke og være pæn og ikke rusten.

Skal benzinen medfølge?
Hør her bassemand! Hvis du vil have en pæn funktionel plæneklipper uden rust, så fis dog for fanden i Silvan og køb en!


Ønskes gratis, Søger venlige folk der gerne vil sponsorer til at jeg kan flytte til Mexico og hjælpe til dernede med at lærer folket at tale Engelsk.. til alle der vil hjælpe til med at få projektet til at lykkedes må i meget gerne donere til formålet.. Jeg skal flytte til Mexico city og arbejde for en skole dernede men har brug for en ordenlig bunke penge for at det kan lade sig gøre... Jeg vil ned og gøre en forskel.. jeg vil Hjælpe et land frem mod en bedre fremtid..

Mrrmm ja...right! En ordentlig bunke penge? Ja ja, om ikke andet, så er du da i det mindste mere ligefrem end folkene bag de der Nigeria-mails.
Og så forsøger du dig m. lidt følelsesporno. "Jeg vil gøre en forskel, jeg vil hjælpe et land mod en bedre fremtid". Et land? Undskyld mig, men styr da lige dit storhedsvanvid! Snylter.
Og hov...inden du lader som om du tøffer af sted for at give andre mennesker sprogundervisning, så få lige styr på dit eget først. Du har et seriøst problem m. nutids-r.Ønskes gratis, Hej
Min mor er dårligt gående, men dog ikke dårligt nok til at kommunen vi give hende en el scooter, og hun har desværre ikke selv råd, og det har jeg desværre heller ikke, så hvis der er nogle der står med en de ikke skal bruge, så tror jeg hun vil blive rigtigt glad for den.
Håber på at høre fra jer

Hvad skal jeg sige? Jeg gad også godt have en fedmeoperation, men min læge siger jeg ikke er tyk nok.
Så...Send gerne penge,så jeg kan få det ordnet privat. Eller alternativt: Send kage og slik, så jeg kan æde mig til et højere bmi.