tirsdag den 5. februar 2013

Babyburka

Nå...


Er det en joke?


Babypiger i burka

Det må det sgu være!

"Den saudiske præst Sheikh Abdullah Daoud siger i et interview med den islamiske tv-station al-Majd TV, at han mener, at alle nyfødte piger bør bære burkaer for at beskytte dem mod seksuelle overgreb."

Beskytte dem mod hvad? Seksuelle overgreb? Jamen for helvede Sheikh Abdullah Daoud! Det siger jo udelukkende en del om din syge tankegang! Kravl dog tilbage under din sten. Tak!
Jeg véd godt, at der findes syge syge mennesker derude, som kan finde på at gøre groteske ting mod små børn. Men tror du da virkelig at en burka vil hjælpe?

"مهلا! PRAM غوس! عشرات الآن أنا لعنة! لذلك كان يوما جيدا .... أوه لا!
شيت! انها مجرد كيس للنوم! فقط "
("Hov, en barnevogn! Guf! Nu scorer jeg sgu! Så blev det en god dag....Åh nej! Pis! Det er bare en sovepose! Æv, nu troede jeg lige...")

Nej vel?


Prop et regnslag på vognen i stedet. Det lugter da lidt af burka. Og så slipper det arme barn da for at starte et liv i mørke.


2 kommentarer:

  1. Jeg er ikke racist, men jeg er meget skeptisk overfor den slags forældede kulturer. Der er simpelthen noget galt i hovedet på en mand med den slags holdninger. Vil en pædofil have fat på et barn, er han/hun da fuldstændig ligeglad med, om der er en burka på eller ej. De syge svin lader da ikke være af den årsag! Det er skræmmende, at der i år 2013 findes mennesker i verden med den slags holdninger. Og stakkels de kvinder, som lever i sådan en kultur. Personligt ville jeg hellere dø og få fred.

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt enig.
      At kvinder i den kultur bærer burka, er jeg omtrent lige så ligeglad med, som at danske kvinder elsker jeans.
      Men at gemme et barn væk på den måde, og m. den begrundelse, er simpelthen hulebo-mentalitet.

      Slet