torsdag den 7. februar 2013

Ak...

Jeg har lært en ting i dag. (Igen i dag). Man må ikke give kritik af Bitterfissen.
Det gjorde jeg i dag, da hun valgte at gøre grin m. en kræftsyg blogger, på sin Facebookside.

Så er bunden virkelig nået. Der må sgu da være grænser for, hvor lavt man vil synke for at få opmærksomhed.
Men det må man ikke skrive. Faktisk skal man bare trykke "like" og skrive: "Bethany er god på den måde".
Hun blev i hvert fald sur. Og vrissede noget m. at hun ikke kunne lide mig. Hvilket klinger lidt hult, da hun tidligere var modsat. Men det skyldes nok, at jeg kom til at skrive, at Bitterfisse-figuren ikke længere var sjov.
Hun siger desuden, at hun blev træt af mig og min blog, da jeg troede nogen sammenlignede hende og mig.
Jeg tror ikke. Jeg ved. Og det irriterer mig. For jeg hverken kan eller vil være som hende. Nogensinde.
Hvorfor? Fordi jeg har skrevet i mange år efterhånden. Kom først i gang m. at blogge efter hun peakede, men det betyder ikke at jeg vralter efter i hendes fodspor.

Én af hendes fans skriver:

Ingen havde vel tungen længere oppe i Bethanys røv end dig - Dog er hun blevet lidt for kendt til din smag. Hun har opnået alt det du ikke har..... Så nu hader du hende. Fra den ene dag til den anden, er hun pludselig ikke længere så sjov & en genial skribent som du ellers ytrede før. Det er en smule svært at tage din kritik seriøst  Vorherre bevares!!!

Seriøst? Ej men, for fanden...Nu er det jo altså ikke HKH Mary der er tale om, vel? Det er trods alt kun en medieomtalt blogger.
Og jeg har ikke haft tungen nogle steder henne. Jeg har været ærlig, og givet hendes den ros hun fortjente. Men har også været ærlig og sagt, da jeg syntes Bitterfissen havde udlevet sig selv. Akkurakt ligesom m. Harry-reklamer for DSB.
Og nej, bassemand, jeg hader hende ikke. Hvorfor i alverden skulle jeg dog det?
Har i øvrigt ingen drømme om at blive medieomtalt på Bitterfisse-måden. Tværtimod. Og mellem os: "Opnået alt det jeg ikke har"? Ehmm...jeg vil nøjes m. at sige: Næppe.


Men tænk engang: Al den ballade, fordi man vovede sig til at skrive, at det er svinsk og ondt at gøre grin m. en kræftsyg kvinde. Fy føj da...

Gider i øvrigt ikke bruge tid på noget så latterligt, som en blogger-krig. Og det er heller ikke hvad dette indlæg handler om.
Som jeg skrev på hendes opdateringer: Nogle gange er hun genial ved et tastatur. Andre gange er hun ikke. Sådan er det vist m. alle.
Og man er edderhugme ikke genial, når man gør grin med en kræftsyg kvinde. Overhovedet.


8 kommentarer:

 1. Jeg må sige, at jeg er dybt chokeret.Jeg ved udmærket, at Bethany/Jeanett kan være grov, men jeg havde aldrig nogensinde troet, at hun kunne synke så dybt.Vi snakker altså om en kvinde på 40 år, som i årevis har lidt under sin psykiske sygdom, så hun bør da om nogen vide, hvordan det er at være alvorlig syg! Det lyser langt væk af misundelse, men på et meget, meget sygt niveau. Vi har SÅ mange gange skulle læse om, hvor hårdt det er for Jeanett at være til pga. hendes alkoholiske mor, hendes egne psykiske problemer, hende lave selvværd og meget andet. Hvordan i alverden kan hun så få sig selv til at rakke ned på en, som er ramt af en af de grimmeste sygdomme, som rigtig mange mennesker går og frygter, fordi de fleste kender mindst én person, som er ramt af den, og at rigtig mange rent faktisk går hen og dør af den?! Jeg er målløs! Og så er Jeanett overrasket over, at Newyorkerbyheart er så åben om det. Igen, hvor mange gange har vi ikke læst om Jeanetts alkoholiske og ustabile mor og ikke mindst om hendes egne psykiske problemer, som i årevis har virket ret invaliderende?! Så fej lige for egen dør først, tak!Og så brokker Jeanett sig også over, at Newyorkerbyhearts poster personlige billeder af stiksår osv. Hhmmm....Jeanet har efterhånden poster MANGE billeder af sine lange kavalergang, men jeg glemmer aldrig det uretoucherede billede i SE & Hør. Det er - om muligt - endnu værre end noget stafylokokinficeret stiksår.
  Jeanett er sunket på det laveste niveau, der findes. Ingen tvivl om det. Men hun går jo også og tror, at hun hører til den højere elite her i landet, fordi hun for nogle år siden var sjovt og efterfølgende kom i kontakt med rigtig kendte mennesker her i landet.
  Efter min mening bør hun hivet stikket ud i en periode tage sig af sit barn og få professionel hjælp. Det er virkelig trist at se, hvor meget en psykisk lidelse kan ændre folk pga. afmagt. Jeg har rent faktisk ondt af hende. Det er tydeligt at se, hun er en plaget kvinde. Alligevel har jeg dog mistet al respekt for hende nu.

  SvarSlet
 2. Altså.. Måtte ved selvsyn læse det bitterfissen skrev...
  Jeg undres til stadighed over (nogle) menneskers stupiditet.

  SvarSlet
 3. Det sjoveste er da, når fanklubben kommer valsende og hyler, når hun får af sin egen medicin.... he.
  De er sgu lige så tåbelige, som hun selv er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så fattigt.
   Hun har før bevist, at hun sagtens kunne være sjov på skrift. Så det giver ingen mening, at hun griber efter halmstrå nu og styrer direkte mod noget, der er så tragisk.
   Og begriber ikke at nogen kan støtte hende i det.

   Slet
 4. Hende der Berit er da ikke kløgtig. Hold da op, hun slikker røv! Det er pinligt at se, så gammel en krage gøre den slags. Og så forsøger hun at formulere sig smart og provokerende - resultatet er ret så pinligt. Men hun får da liket alle Bethanys opslag.:x Bethany må være stolt af så stort et fan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov hov - i følge hende Berit er det MIG, der er kragen :D

   Man ja, hun er da pinlig i sit Bethany-wannabe-mode. Og ret sjov at tirre.

   Slet
 5. Hmm... Nu er jeg så en af dem, som indtil jeg læste dette indlæg, har levet i lykkelig uvidenhed om, at der fandtes en person som Bitterfissen Bethany. Men måtte jo lige tjekke, hvad det handlede om...
  Og jeg kan være helt ærlig og sige, at jeg ALDRIG kommer til at læse mere af det, hun skriver. Det er livet s.. for kort til.

  Til gengæld morer jeg mig fortsat over flere af dine indlæg her i bloggen. Det er ikke alle, jeg synes, er lige gode - men som du selv skriver: Nogle gange er folk geniale ved et tastatur, andre gange ikke...

  OG nu fik jeg så også kendsskab til Newyorkerbyheart og har læst lidt af hendes historie. Tak for det! :-)

  God weekend,
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tak til dig :)

   Der er ingen tvivl om at jeg elsker mine læsere. Men først og fremmest skriver jeg jo for mig selv. Fordi jeg elsker det. Og fordi det virker afstressende. Og hvis man skulle ramme plet hver dag m. samtlige indlæg, så ville hjernen da aldrig have fred. :D

   Slet