torsdag den 7. februar 2013

Ak...

Jeg har lært en ting i dag. (Igen i dag). Man må ikke give kritik af Bitterfissen.
Det gjorde jeg i dag, da hun valgte at gøre grin m. en kræftsyg blogger, på sin Facebookside.

Så er bunden virkelig nået. Der må sgu da være grænser for, hvor lavt man vil synke for at få opmærksomhed.
Men det må man ikke skrive. Faktisk skal man bare trykke "like" og skrive: "Bethany er god på den måde".
Hun blev i hvert fald sur. Og vrissede noget m. at hun ikke kunne lide mig. Hvilket klinger lidt hult, da hun tidligere var modsat. Men det skyldes nok, at jeg kom til at skrive, at Bitterfisse-figuren ikke længere var sjov.
Hun siger desuden, at hun blev træt af mig og min blog, da jeg troede nogen sammenlignede hende og mig.
Jeg tror ikke. Jeg ved. Og det irriterer mig. For jeg hverken kan eller vil være som hende. Nogensinde.
Hvorfor? Fordi jeg har skrevet i mange år efterhånden. Kom først i gang m. at blogge efter hun peakede, men det betyder ikke at jeg vralter efter i hendes fodspor.

Én af hendes fans skriver:

Ingen havde vel tungen længere oppe i Bethanys røv end dig - Dog er hun blevet lidt for kendt til din smag. Hun har opnået alt det du ikke har..... Så nu hader du hende. Fra den ene dag til den anden, er hun pludselig ikke længere så sjov & en genial skribent som du ellers ytrede før. Det er en smule svært at tage din kritik seriøst  Vorherre bevares!!!

Seriøst? Ej men, for fanden...Nu er det jo altså ikke HKH Mary der er tale om, vel? Det er trods alt kun en medieomtalt blogger.
Og jeg har ikke haft tungen nogle steder henne. Jeg har været ærlig, og givet hendes den ros hun fortjente. Men har også været ærlig og sagt, da jeg syntes Bitterfissen havde udlevet sig selv. Akkurakt ligesom m. Harry-reklamer for DSB.
Og nej, bassemand, jeg hader hende ikke. Hvorfor i alverden skulle jeg dog det?
Har i øvrigt ingen drømme om at blive medieomtalt på Bitterfisse-måden. Tværtimod. Og mellem os: "Opnået alt det jeg ikke har"? Ehmm...jeg vil nøjes m. at sige: Næppe.


Men tænk engang: Al den ballade, fordi man vovede sig til at skrive, at det er svinsk og ondt at gøre grin m. en kræftsyg kvinde. Fy føj da...

Gider i øvrigt ikke bruge tid på noget så latterligt, som en blogger-krig. Og det er heller ikke hvad dette indlæg handler om.
Som jeg skrev på hendes opdateringer: Nogle gange er hun genial ved et tastatur. Andre gange er hun ikke. Sådan er det vist m. alle.
Og man er edderhugme ikke genial, når man gør grin med en kræftsyg kvinde. Overhovedet.