tirsdag den 15. januar 2013

Vegetar Kirsten Skaarup Vs. Bdr. Price

I guder...På Politiken er der et hysterisk vegetarfjols, som langer ud efter Bdr. Price.  Kirsten Skaarup, hedder hun.
Mage til sær gås, skal man da lede længe efter.

"Den med smørret har alle dage været en morsom reference til Conrad og Aksel, men hvad man ikke vidste (eller ikke tog så nøje) dengang, de tidligere tv-kokke svingede panderne, ved man til gengæld i dag; at det kan være direkte livsfarligt med så store smørmængder og i øvrigt også med mange andre af Pricernes fede forslag til mad på bordet – ja, det er den lige vej til overvægt, for slet ikke at tale om diabetes 2 og hjerte-kar-sygdomme."


"Brødrene Price laver mad, som mange mennesker sætter pris på, herom ingen tvivl. Tilmed er de særdeles underholdende, det ved de selv, og det ved ikke mindst DR, hvor brødrenes seertal ligger lunt i svinget. Altså gælder det om at holde gryden i kog og hele tiden finde på nye vinkler med Pricerne som omdrejningspunkt.

Man kan selvfølgelig håbe på, at udsendelserne primært nydes som underholdning, og at seerne rent faktisk ikke spiser den fede mad."


"Måske er jeg naiv, men jeg drømmer om, at der også kommer programmer med mad, der ikke opfordrer danskerne til at begå selvmord med kniv og gaffel."

"Og så har jeg slet ikke nævnt de enorme pinsler, de mange millioner slagtedyr, der leverer Pricernes fede liv, må gennemleve, før de havner på vores tallerken. Det er en helt anden historie. Men er tiden ikke ved at være inde til, at man i DR i valg af madprogrammer tænker længere end det nemme valg, hvor det hele glider ned af sig selv."


Ej, men så luk dog røven, din hellige gås! Det er fair nok at du har valgt at blive vegetar, men nu minder du jo egentlig bare mest om Moses Hansen: Overdrevet, og pisse irriterende.

Ved du hvad, Truntemor? I gamle dage, der åd man masser af kød. Faktisk spiste man enormt varieret. Incl. fedt. Og dengang var folk ikke nær så overvægtige som nu. Fordi de var langt mere fysisk aktive.
"Opfordrer danskerne til at begå selvmord m. kniv og gaffel".
Jamen, kan du da være i dig selv, med den enorme mængde selvfedme du lukker ud der?

Det er ikke maden i sig selv der giver livstilssygdomme. Det er mængden af det.  Og dit fis m. "de enorme pinsler dyrene må gennemleve"...jamen, ti da stille. Vil du?
Alle dyr skal have gode vilkår. Det kan ingen være uenige om. Men her forsøger du jo blot at argumentere for, hvorfor man ikke skal spise kød.
Og det er fint at du ikke vil det. Men lad mig slæbe dig med tilbage til stenalderen, (m.et fast greb i håret), hvor mennesket spiste det, som jægerne bragte med hjem. Det ligger i menneskets gener at spise kød.
At du ikke vil det, kan ikke genere mig. Overhovedet. Dit liv, dit valg.
Men prop lige dit kors af bladselleri et vist sted hen, og lad være m. at udstille dig selv så dumt.

Price Brødrene laver god underholdning (du skulle prøve at slå det ord op i ordbogen), og de laver god mad. Men det er da ved gud ikke ensbetydende m. at seerne automatisk bruger et pund smør om dagen.
Brug nu fornuften.

Jeg synes at programmer om seriemordere er enormt spændende. Men betyder det, at jeg så render ud og myrder en masse mennesker?
Ikke så meget, vel?

Nej...det mente jeg heller ikke.