onsdag den 12. december 2012

12-12-12

"Ej, men altzå...vi vil lizzom gerne giftes på denne spezielle dag med denne zuper dato."

Ja, sammen m. bunkevis af andre mennesker. Jeg begriber det ikke. At man hellere vil tøffe på rådhuset en kedelig hverdag, og lade datoen være mere speciel end selve brylluppet, i stedet for at blæse på datoen og i stedet rette fokus mod selve brylluppet.

Jeg vil vædde m. at det er de samme mennesker, som døber deres børn "sofistikerede" navne. Dem, som har et -sen efternavn.
"Timiana Fiorella Anastazia Babtiscina Hansen".

(Nå, nu gik internettet hjemmefra? Jeg har da vel for pokker betalt regningen?
Så, nu kom det igen. Pheeew.)


Nå, men er der ellers sket noget nyt? Næeh! Men det gør der snart. Har hele tiden vidst, at jeg kun skulle være på jobbet til og med årsskiftet.
Jeg vil ikke stoppe...Det vil jeg virkelig ikke.
Havde sgu da ikke regnet m. at jeg ville ende m. at blive så glad for at være der.
Og jeg gider ikke ud i den lede jungle som arbejdsleder. (Eller sagt knapt så flatterende: Arbejdsløs)
Hvad skal jeg lave herhjemme? Oprette en farm på Facebook? Under navnet Polly-Esther? Og lade det være dagens højdepunkt, når jeg skal høste virtuelle grøntsager, og pløje nogle marker?
Eller skal jeg bare gå all in, og købe mig en flaske kirsebærvin, pakke den ind i en brun papirspose, og sætte mig på en bænk m. de andre sutter?

Jeg vil virkelig ikke! (Desuden er sutternes bænke så pilrådne, at den sikkert ville brase sammen under mig)

Hvis jeg var rig, så ville jeg bestikke min chef til at beholde mig. Og overbevise ham om, at han da slet ikke vil kunne undvære mig.
(Han kan sikkert godt undvære min evindelige klodsethed, men altså...mit milde blide bly væsen?)


Hrm..gider ikke tænke på det. Laver strudsemetoden. Hvis jeg ikke taler om det, så sker det ikke. Så har jeg også et arbejde efter nytår. Nemlig.


Status over hytten:

* Har lasagne i ovnen.
* Uglen og sønnen kom synkront ind i stuen. Få sekunder efter nettet tog en pause. Så kan de fandeme få fut under fødderne, når omverdenen lukker ned. Skal jeg da love for. Man kunne høre håndtagene på deres værelses døre gå ned på samme tid. 20 sekunder efter nettet gik ud.
* Teenagesøns værelse lugter af noget der har lagt sig til at dø. Opdagede jeg, da han stak hovedet ud fra mørket, for at høre hvorfor nettet var væk. Nu lufter han ud. I 11 minusgrader. Hold kæft der er fodkoldt. Trækker ud gennem den lukkede dør.
* Har købt blade til Gråstænkt. Et bilmagasin, hvor der burde følge et dæk med, prisen taget i betragtning.
Og så forvandlede jeg mig pludselig til overskudshætte, og købte også et mandeblad til ham. M. nøgne kvinder i. Som har strammere maveskind, end jeg havde som nyfødt.
Det overskud varer nok lige indtil jeg får pms igen. "Hvorfor fanden ligger det der blad ved siden af din side af sengen? Ligger du og glor på nøgne kvinder, når jeg sover? Hva'? Nå? Bare indrøm det, det er sådanne typer du tænder på!"
*Lasagne er færdig. Kan jeg lugte...