fredag den 16. november 2012

Mens de andre er i sommerhus...

Så kører Gråstænkt om lidt. I sommerhus. Sammen m. sine søde søskende, og deres ditto partnere.
Og hvad skal jeg?

Ligge under dynen i den lorte sofa, som jeg efterhånden hader noget så inderligt. Såmænd...
Så i aften, når de sidder i det lækre sommerhus, og spiser god mad, og drikker vin mens stearinlysene blafrer, og havet bruser udenfor, så ligger jeg her. Og drikker Panodil Hot, og hostesaft, som der ikke engang er en rød trekant på.
Måske man skulle sende dem stemningsbilleder i aften? Af mit bjerg af snotpapir? Af smertestillende piller? Af mine næsebor?

Yippikayfuckingyeah.

Var lige i Føtex. Efter proviant, så børnene ikke sulter. Imens var Gråstænkt i vaskehallen m. bilen.
Folk gloede på mig. Tror da måske nok fanden...ligner en snemand m. tøj på.
Og da jeg var færdig m. at handle, stod jeg udenfor og ventede på G. I lang sommermaxikjole. Og tynd cardigan. Og svedte som et svin på vej til slagtning. Alt imens folk gik forbi mig i store vinterjakker.

Nå, men jeg har fundet én god ting jeg kan fordrive tiden på sofaen med. YouSee! Og deres boks m. gratis film og serier. Har netop i dag opdaget, at der ligger adskillige sæsoner af Grey's Anatomy. Har aldrig set serien, og er allerede efter første afsnit helt solgt.
Så med mindre der kommer en og leger nurse for mig i aften (jeg smitter ikke, promise!), og medbringer gyserfilm og kirsebær og Ramlösa, så skal min fredag aften og nat nok bare gå med at se den serie.

Nu er jeg jo ikke typen der beklager mig når jeg er ramt af forkølelse og influenza...Jeg lider i stilhed, og er en kvinde af få ord.
Men hvis jeg nu skulle beskrive min tilstand på girafsprog, så ville det lyde noget i stil med dette:

Hvis jeg var et hus, ville selv Låsby Svendsen grine højt og udbryde: "Dét er sgu for ringe til at leje ud, Riv lortet ned!".