søndag den 30. december 2012

2012 ifølge Rødhætte

Så er det tid til at gøre status over året der snart er gået.  Og vi tager den bare i tilfældige rodede stikord. (Hukommelsen, I véd).

* Jeg lærte yndlingschefen at kende via arbejdet i køkkenet, da hun skulle vikariere for Tyskerchefens store crush: "Perlende latter".
Fantastisk at man af alle steder kan møde et menneske, der er så skønt. Og som har den skønneste mand K.

* Jeg arbejdede for tyskerchefen. Store dumme dyr. Som havde mere travlt m. sit hjerteflimmer, vinterbadning og grimme accent, i stedet for at passe sit arbejde.
Jeg havde aldrig troet at jeg ville møde én der var større hypokonder end mig, men han overhalede mig da godt nok lige m. 198 km/t. Hau ihm den Kopf ab!
Har stadig billedet af ham i tysk-designet Speedos, siddende fastbrændt på nethinden. Al den hud, altså...


* Jeg røg omkuld i Legekæden, og knaldede baghovedet ned i stengulv m. det der svarer til 455 km/t. (Når man besvimer, falder man trods alt afslappet og lander m. hele sin vægt)
Så det endte m. ambulance, og hjertekardiogram. Og jeg skal gi' jer.
Der lærte jeg hvad stress faktisk kan gøre.

* Jeg tabte pisse mange kilo.

* Jeg tog pissemange kilo på.

* Jeg stoppede m. at ryge.

* Jeg begyndte at ryge.

* Jeg begyndte at arbejde hos yndlingschef numero II. Fagre nye verden. Her var der ingen tysk accent. Ingen analfabeter. Kun søde mennesker. Lækre omgivelser. Gode udfordringer. Normalt arbejdstempo. (Hos tyskeren kunne det jo fandeme tage en formiddag at koge æg).

* Jeg fik en mental nedsmeltning, og klippede Shetlandsponypandehår, og ligner nu om muligt endnu mere én, der ikke er særlig klog. Men som ikke selv er klar over det.

* Jeg fik ordnet hove og hæle hos vanvittig foddame, sammen m. yndlingschef.
Hold nu kæft, hvor hun da skamklippede mine negle. Tror først de har opnået fuld længde nu. Og så er det først for nyligt, at jeg fik hostet det sidste af den hæl op, som jeg indåndede, da hun gik amok m. rystepudser.

* Andre blev inviteret til Tupperware. Jeg blev inviteret til pyramidespil m. sær sælger i jeans m. alt for høj talje og forkert pasform. Som solgte trylleplastre aka. Life Wave plastre, som kunne alt. ALT!
Som hun sagde: Hun vidste ikke hvordan, men hun vidste det virkede. Og det kunne man selv læse i bogen. (Ja, eller du kunne sætte dig ind i tingene og lære lidt udenadslære).
Og prisen? 4500,- for guldpakken!
Og jeg som syntes, at Hello Kitty plaster var helt hen i vejret...

* Hjemmeværnet blev vrede på mig, fordi jeg fortalte sandheden om dem.

* Hjemmeværnet inviterede mig på weekend. Jeg kunne ikke den dag.

* Jeg aflivede min computer m. en skål havregryn m. mælk.

* Jeg fik en anden computer, af min eneste yndlingshjemmeværnsmand, Gert. (Og godt nytår til dig og din kone).

* Jeg lavede bloggen. Og fandt ud af, at det blev mit 3. barn. Min oase, hvor jeg kobler fra m. mine fordomme, klarsyn og lave lixtal.

* Jeg var til sommerfest m. tyskerchefen & co. På kinesisk restaurant. Blev fuld. Lidt for fuld. Hamrede hoved i toiletdør, og fik slæbt 13 meter toiletpapir m. mig.
Kom til at synge tyske sange, og råbe "Prost" lidt for ofte.

* Gråstænkt og jeg tog et stykke tid efter spontant hen på kinastedet. Og spiste. Og kørte hjem, og delte en flaske whiskey på kort tid.
Husker svagt at jeg dansede YMCA. Og smed billeder af mig selv overalt på nettet. Og at jeg kastede op. Og at jeg belemrede vagtlæge m. tåbelige spørgsmål. Som jeg stort set ikke kan huske. Fandeme pinligt! Jeg er 37 år! (Og hvad er der GALT m. den kinabiks?!)

* Jeg stoppede m. at ryge.

* Rynker indtog mit ansigt på grusom vis, og har efterladt min hud som et stort grimt areal af en dug i nervøs velour.

* Jeg begyndte at ryge.

* Jeg opdagede hvor mange klamme mennesker der er inde på Gul & Gratis, under Erotiksektionen.

* Jeg havde mine første madjobs. Som gik godt. (Og ingen blev syge)

* Min afsky for den syngende stripper aka. Medina, nåede nye højder.
* Jeg var (og er) elsket af de helt rigtige mennesker.Godt nytår, skønne jer derude bag jeres skærme. Tak fordi I kigger forbi. Det betyder faktisk mere, end I sådan lige véd.