onsdag den 10. oktober 2012

Onsdagsrapport fra Rødhættehytten.

For helvede...det er ikke nemt at være en lille tyk tønde. Slet ikke, når man er så snotdum at bede om lov til at bage et par kager på jobbet.
Så står man der...og savler næsten ned i dejen. Skærer store tykke skiver nougat ud, og har mest af alt lyst til at løbe ind i kølerummet, gemme sig bag et par kasser og gnufte nougaten ind.
Gjorde det dog ikke. Til gengæld smager kagerne sikkert ikke af en skid. Jeg har suget al smag ud af dem m. øjnene. Desuden er jeg gået i stå rent udviklingsmæssigt, når jeg spiser. KAN ikke skjule for nogen, hvis jeg har smugædt. For har altid rester på tøjet. Specielt omkring brystområdet. Krummer, dressing...osv.
Og i ansigtet er jeg også hende den ulækre type, som altid formår at få en klat sovs, dressing, chokolade til at sidde på hagen og på kinden.
I går stod jeg og hamrede på granatæbler m. en grydeske for at få kernene ud.
Ind kommer en kunde, og jeg går hen og ekspederer hende. Og får bagefter at vide fra kollega, at jeg har røde prikker i hele ansigtet.
Jamen for fanden...det er sgu da ikke nemt at være mig.


Nå, sidder og overvejer et frisørbesøg. Har naturlige krøller i manken, men fik sidste år lavet ekstra krøller m. permanent. Og spoler. Og stanken af kattepis. Lignede Diana Ross på vej hjem i bilen, mens håret tørrede.
Men sidste år er længe siden. Og nu har jeg semi-glat hår ned til ørene. Så langt er det vokset.
Men fra ørene og ned, insisterer permanentkrøller stadig på at leve. Jeg ligner fandeme en cockerspaniel.
Så jeg overvejer lidt om jeg skal få trukket krøllerne ud. Er bare bange for, om ansigt kommer lidt for meget til sin ret så?

Er helt alene i hytten. G. kommer dog snart hjem. Men fandeme underligt, at ingen af teenagerne er hjemme. Der er frygteligt stille. Elmåleren ryger ikke. Der er varmt vand. Og der står ikke opvask overalt.
Helt vildt sært. Og ambivalent.

Hov, apropos sært, så synes jeg lige I skal se denne kontaktannonce. Hvad fanden er spiseborg for noget? Det lyder stort.