onsdag den 17. oktober 2012

Der er noget galt i Danmark.

"Danmarks popdronning har gjort det igen – for tredje gang vinder Medina prisen for Best Danish Act til 2012 MTV EMA. Det er første gang i MTV’s historie, at en dansk kunstner vinder samme pris tre gange."


Undskyld mig meget...rigtig meget. Men hvad fanden sker der? Hvordan kan hun vinde sådan en pris? Og så tre gange i træk?
Hendes sangtekster minder mest af alt om noget hun har neglet fra "Vi Unge". Og så genbruger hun grotesk meget.

Jeg bringer her et uddrag af nogle af hendes tekster:

Fra sangen "Ensom": Og jeg kan se nu jeg skal videre. (Så nu er musikken) kun for mig, kun for mig . Og jeg ved jeg får det bedre
Fra sangen "Kun for mig": Nu er det forbi jeg skal more mig.  Jeg sagde jeg har det meget bedre uden dig. Så nu er musikken kun for mig kun for mig

Fra sangen "Vi to": Ja vi to hører sammen (sammen sammen sammen)  Og selvom vi to har helt forskellig smag. Så skal det ikke skille os ad.

Fra sangen "Vi to": Selvom vi kan hade på hinanden. Og selvom du virkelig kan pisse mig af. Så vil jeg altid være din for hey for fan'. Ja vi to hører sammen (sammen sammen sammen sammen)
Fra sangen "For altid": Selvom jeg er bange for kærlighed, og selvom jeg virkelig kan pisse' dig af.Så er jeg ikke i tvivl om det er mig du vil, for vi to hører sammen, sammen baby.


Er det talent?


Nej! Samtlige tekster er en gang klynk over de mænd der har droppet hende. Med en masse genbrug af udtryk. 
Gud hvor jeg da håber at hendes nuværende forhold holder. For jeg tør da slet ikke tænke på hvad hun udgiver af sange, hvis han går fra hende.

Men der ER noget galt i Danmark, når hun kan vinde sådan en pris. Tre gange i træk. Lur mig, om det ikke er fordi hun tre år i træk har smidt mere og mere af sit tøj?
For talent kan det ikke være. Teksterne er lige til et ungdomsblad, og stemmen er monotom og brægende.

Medina: Jeg bebrejder dig, at div. realitystjerner forsøger sig som sangere. For du har desværre vist dem vejen og den gyldne opskrift.

"Skide være med at du ikke kan synge. Bare smid tøjet, og hyl med på et træls og forudsigeligt beat, og en tekst der er fyldt m. flere klicheer end manuskriptet til en "Merci" reklame."