lørdag den 15. september 2012

På visit hos Orion.com

Nysgerrigheden er overvældende. Bliver simpelthen nødt til at se, hvad udvalget er hos de der online sexshops. (Og nej, jeg er ikke inde for at købe noget. Sad bare og tænkte på Lolitadukker, og undrede mig over, hvorfor mænd køber sådan noget. (??). Altså, hvordan kan de tænde på plastik m. bøvet ansigtsudtryk? Så kunne de da lige så godt date en fra en døgninstitution, og få den ægte vare. Skulle man tro...)
Nå, men vi tager en rundtur hos Orion...

1)
"Denne oppustelige, blonde sexgudinde i legemsstørrelse med de faste bryster er klar til at forkæle dig på enhver måde. Den dybe lystmund, hendes forventningsfulde vagina og den snævre anus er parate til alle lystvarianter.
DET EKSTRA KICK:
Jennifers vagina og hendes forførende blonde hår lyser i mørke"


Ej, men det er da bestemt heller ikke kikset. At visse dele ligefrem lyser i mørket. Hvori består kicket i det?2)
Og der er også noget for kvinderne.

"HENDES helt egen DRØMMEMAND!
Superelsker med 18 cm lang og 4 til 6 cm tyk penis. Han kan forkæle dig i timevis, for hans penis forbliver stiv og hård! Påtrykt ansigt samt hoved- og brysthår"


Påtrykt ansigt?

3)
"Oplev helt vilde (s)eksplosioner!
"Laura Soft" venter med vidt spredte ben på helten, som skal "ordne" hende både forfra og bagfra... Liggende elskovsdukke med to stramme lyståbninger ( vagina og anus). Oppustelig til legemsstørrelse. Inklusive reparationssæt"Nej!! Det er simpelthen for grotesk!

4)
"Dog Mask.
Animalsk og liderlig!
Hundehovedmaske i sort læderimitat med lynlås over "snuden". Snøret bagpå. Halsbånd med nitter og ring. 40% polyuretan, 40% polyester, 20% polyamid"
What the fuck...? Hahahaha, jamen...hvorfor?
I øvrigt ligner det der sgu da ikke en hund. Det ligner et svin. Altså, hvis Gråstænkt kom ind i soveværelset m. sådan en på hovedet, så ville jeg seriøst brække mig af grin.


5)
Midt i dildoer, penisseletøj (I kid you not), dukker denne her så pludselig op:

"Med denne soundmaster kan du høre en hvisken på op til 30 meters afstand!
Nu kan du høre, hvis pigerne/fyrene hvisker om dig. Ligner en ganske almindelig walkmann, men med den nyeste teknik. Du hører næsten ALT! Også ideal til foredrag eller teaterbesøg. Advarsel: Du kan komme i konflikt med loven, hvis du overhører andres samtale uden deres viden".


Hvad fanden skulle man ellers bruge den til? End at smuglytte til andres samtaler?
Fatter stadig ikke, hvorfor den er i deres varesortiment?