lørdag den 14. juli 2012

Rygestop - Dag 5. (!!!!!!!!!)

Jeg er pissesur. Og har lyst til at sælge visse personer på eBay. Og jeg overdriver ikke.
Gider ikke være sammen med nogen. Vil bare være alene. Ude i skoven. Med en karton cigaretter.

På "Rygestop dag for dag" står der om 5. dagen:
Fra i dag af bliver der længere imellem de oplevelser af at du bare skal have en cigaret, og det bliver stadigt letter for dig at holde fast i din beslutning… Du kan også glæde dig over at du nu trækker vejret en hel del lettere, og nu er din lugte og smags sanser næsten helt perfekte og på niveau med en ikke rygers sanser.

 Jeg trækker sgu ikke vejret lettere? Jeg trækker vejret meget hidsigt. Og gu' bliver der da ikke længere imellem fornemmelsen af at jeg bare skal have en cigaret! Jeg vil have en nu! Og helst for fem minutter siden.
Og det er ikke en skid let for mig at holde fast i min beslutning. Stod oppe i supermarkedet for en halv time siden og nedstirrede pakkerne på tobakshylderne.
Havde fandeme den største lyst til at købe en pakke, og starte med hjulspind og dækafbrænding og køre langt væk. Til mit hemmelige yndlingssted. Hvor jeg finder ro. Og hvor jeg kan være alene.

I går skulle jeg, ifølge "rygestop dag for dag", have hostet, fordi fimrehårene er ved at blive renset.
Har ikke hostet overhovedet? Måske det betyder at fimrehår slet ikke har taget skade af at jeg har røget? Hmm...

Jeg har proppet mad i kæften de sidste par dage. Så ikke alene er jeg rasende - jeg føler mig også som en overvægtig Mummitrold.
Må i gang med løbeskoene. Og cyklen.

Men for helvede...bare en enkelt lille cigaret? Hvad nu hvis man kun ryger fem om dagen?

Gråstænkt holder afstand til mig. Nok meget godt. Faktisk burde jeg for alles skyld bare udvandre fra min egen fødselsdags-tamtam i dag. Det ville nok hjælpe på stemningen.


Att: Til dig der læser dette:
Smid en besked, hvis du har en cigaret i overskud. Er villig til at betale store summer.