søndag den 8. juli 2012

Rødhætte Vs. Rutchebaner.

Så står sommerferien for døren. Og med undtagelse af min datter, så er jeg omgivet af mennesker, som elsker rutchebaner og vilde forlystelser.
Jeg hader dem virkelig. Er så skide bange for at falde ud. Eller at de der bøjler løsner sig.
Nægter alt med loop. Har en frygt for at min vægt får rutchebanen til at give op halvvejs i loopet. Og at den udfordrede sikkerhedsbøjle udånder.

Sidste år blev jeg modig i Legoland, og hoppede op i en latterlig sindssyg rutchebane. Det gik overraskende godt, så vathovedet blev overmodig, og tog en tur mere. På forreste sæde. Med søn ved siden af mig. Og Gråstænkt og yngte datter bag mig.
Og allerede da den gik i gang, fik jeg hjertebanken og koldsved. Årets bommert at placere sig selv lige foran skinnerne. Og som om det ikke var slemt nok, da den bette vogn oksede sig op i groteske højder, så havde jeg følgeskab i vognen af to kommentatorer: "Er du bange? Hva'? Er du det? Hvordan har du det? (Fnisende latter). Nu går det snart ned. Er du klar? Hvorfor siger du ikke noget? Du behøver ikke holde så meget ved, der er jo bøjle på. (Ja! Som fucking kan give sig, når jeg rusker i den!) Er det slemt? (fnisende latter)"

HOLD KÆFT!

Og så er der jo en idiot, som har bestemt sig for at placere et kamera, som knipser et billede, lige når man er på vej ned af sindssyg bakke.
Som om man ikke har det skidt nok i forvejen, så florerer billedet af en bagefter på skærme nede ved køen. Hvor man ligner en klump gærdej i heftig modvind. Har jo fandeme kinderne hængende omme på ryggen.


Og om 1½ uges tid, skal vi så afsted igen. Til Legoland. Som har fået ny rutchebane. Med frit fald. (!!).
Gør det altså ikke. Skal i hvert fald se den an. Mange gange. Inden jeg afviser.
Dog er der en enkelt rutchebane jeg gerne vil i. Kan ikke huske navnet. Men den var fandeme sjov. Og tog ikke ret meget mere end et minut.
Her var der også placeret et kamera. Tadaaaaa! Ladies and gentlemen...Miiiiiiss Piggy!
Gråstænkt har også talt meget om en rutchebane i Djurs Sommerland. Piraten.
HAR set klip af den på youtube, og fik faktisk kvalme.
Og apropos kvalme: Hvad fanden sker der for priserne i div. forlystelsesparker?

Legoland:
Pr. snude: 299,-
Vi er seks personer: 1794,-

Djurs Sommerland:
Pr. snude: 235,-
Vi er seks personer: 1410,-

For de penge kan man jo få en afbestillingsrejse til syden med All Inclusive.