mandag den 16. juli 2012

Rødhætte. Nu på Gul og Gratis!

Har smerter i trynen. Bums har åbenbart bestemt sig for at slå lejr deroppe. Fandeme da et sært sted at gøre det. Blandt de enormt lange bussemænd, som jeg er begyndt at producere efter rygestop, og klamme hår. (Heldigvis stikker hårene ikke ud af næsebor endnu)
Det gør virkelig ondt. Når jeg trykker (og det gør jeg tit - har vel lært bare lidt fra hypokondertysker), så føles det faktisk ganske pinefuldt. Næsten som om jeg skal besvime.

Status for hytten:
Søn spiller på www på værelset.
Stue er pludselig indrettet til kontor med computere og ledninger og forlængerledninger über alles. (Mellem os...kan ikke ha' det. Jeg duer ikke til kaos). Så i stuen er begge sofaer erobret af to stk. yngre mennesker.
I køkkenet går Gråstænkt rundt med meget hurtige skridt og rydder op i køleskabet.
Og i spisestuen sidder jeg og slapper af sammen med datter. (Der er ikke rigtig plads andre steder) Med hver vores computer. (Har ligesom lavet mad og stakkevis af pizzaer til Legoland i morgen, så nu slapper jeg af).

Ønsker mig fandeme en 12 personers sofa.

Rygestop går bedre og bedre. Men skal da være ærlig og indrømme at jeg bliver meget nemt hidsig.  Ligner sur blå ørn fra Muppet Show. Der skal ingenting til før jeg har lyst til at brøle et "så hold dog kæææft" ind i tilfældige udvalgte menneskers hoveder.
Har garanteret blafrende næsebor som liderlig hidsig hingst. Tror jeg trisser hen til yndlingschef en aften denne uge og får et glas beroligende vin. Må gøre noget godt for mig selv, ellers ender rygestop med et blodtryk på 99/244.
Det er virkelig ikke sjovt længere. Falder aldrig i igen og afbryder rygestop. Aldrig. Det har været en helvedes uge! Mildt sagt.

Nå, kedsomhed kan få mig til hvad som helst. Har oprettet annonce på Gul og Gratis. Fortsættelse følger....