søndag den 22. juli 2012

Nej! Det er ikke det værd.

Nu kan jeg huske hvorfor jeg faktisk ikke længere synes, at det er fedt at være fuld.
Bevares, det er sjovt i starten, men lige pludselig uden varsel, er det bare træls. Med træls på.

Har det ganske enkelt af helvede til i dag. Aftenen sluttede brat med at jeg sad foran toilettet. Virkelig længe. Og kastede mere op end dengang jeg havde galdestensanfald.
Med andre ord: Jeg var fuld på teenagemåden. Og gud hvor var det ækelt. Sådan noget whiskey slår pludselig hårdt. Uden varsel. Næsten uden varsel.
Kastede så meget og voldsomt op, at jeg må have irriteret slimhinderne. Fik i hvert fald blod med op. Og så kan jeg svagt huske at jeg sad i tlf. med vagtlægen.

Nej nej nej nej. Fandeme da for pinligt. Jamen, det er da helt utroligt så lav min iq bliver, når jeg bliver fuld. Jeg blev åbenbart en klon af en 17 årig og en tyskerchef.

Har googlet. I dagslys. Og har læst at for meget alkohol kan udløse en alkoholisk mavekartar. Jesus christ...er det kommet dertil?
Og noget om at når man kaster voldsomt op, så kan man irritere slimhinder. Så gætter på jeg er okay.
Selvfølgelig er jeg det. Fysisk.
Mentalt var jeg ikke til stede i går. Forstand havde forladt krop. Og har måtte rydde op i dag. På nettet. Har fandeme smidt billeder af Gråstænkt og mig hist og pist.

Normalt er jeg jo kun typen, som drikker 1-2 glas rødvin, og så ikke mere. Så selvfølgelig måtte det gå glat, når der blev drukket en flaske whiskey. På meget kort tid.Helt ærligt, jeg skammer mig sgu over mig selv. Det gør jeg virkelig.

2 kommentarer:

  1. Du skal ikke skamme dig - Jeg kender det alt for godt! Så godt, at jeg i min svimlende bagstivert næste dag ved middagstid, næsten ikke tør åbne div. (Facebook f.eks), hvor jeg gerne aftenen/ natten før har smidt 39781 millioner musiklinks ud på min væg, og til folk jeg aldrig taler med, vedhæftet et lille sort hjerte. Jeg erindrer intet, kun at jeg har siddet i min lallende brandert og synes at jeg synger SÅ fantastisk (med lyttebøffer på), og hvorfor er jeg egentlig aldrig blevet opdaget.. FOR HELVED, hvor er whisky bare ikke godt for pinligheden..

    Men jeg synes nu, at i så rigtig fine og forelskede ud, du og Græstænkt!!

    SvarSlet
  2. Hahahahahahaha! Jeg ELSKER det billede jeg har fået på nethinden der. Damn, du er skøn! *hjertehjerte*

    SvarSlet