torsdag den 26. april 2012

Torsdagsglade tanker.

Nå...der tikkede ens sms ind på mobilen. "Sure mokke", stod der. Afsenderen mener med et glimt i øjet, at jeg er meget negativ herinde. Og det har ikke været hensigten. Det er bare sjovere at skrive om de irriterende ting.
Men: Nu skal det ikke hedde sig, at jeg ikke kan være positiv. Faktisk er jeg positiv i virkeligheden og negativ på nettet. Det er min ventil herinde. Men lad det nu ligge. Jeg lytter skam til hvad mine venner siger. Johh, det gør jeg. Så jeg lover hermed at resten af ugens indlæg bliver holdt i en glad tone. Og hvad er bedre end en liste? Okay, det er der meget der er, men en liste er ikke at kimse af. Så lad mig præsentere: "Jeg er bare så glad for"-listen:

Jeg er bare så glad for:

- at foråret er på vej. Det er så virkelig meget skønt at man kan pakke vinterjakken væk og snart finde de søde sandaler frem, som man kan proppe sine parmesanhæle ned i.
- at temperaturene snart lover så gode varmegrader, at man stolt kan vise sine blåblege ben frem for andre mennesker.
- mine børn. Jeg har uden tvivl fået de bedste børn der findes. De er begge teenagere, og de synes stadig at mor er den bedste i verden.
- Gråstænkt, det lækre handyr.
- mine veninder. De kender mig, og elsker mig. Og jeg med dem.
- at jeg er ikke-ryger.  Det er vildt fedt at have flere penge. Og det er vildt skønt at man aldrig mere skal læne sig tilbage med et glas rødvin, og nyde en god cigaret til. Jeg glæder mig bare SÅ meget til Riverboat Jazz Festival i år. Det bliver bare voldfedt at stå og drikke fadøl og vippe med venstre fod, og undvære cigaretten.
- at vi ikke ejer en eneste cd med Lars Lilholt.
- Og Flemming Bamse Jørgensen. (Æret være hans minde).
- min kærestes familie. Sødere mennesker skal man lede længe efter. De er virkelig indbegrebet af en skøn svigerfamilie.
- min egen familie. Mine forældre for at være dem de er. Og mine brødre for at have den fedeste humor. Og svigerinder og nevøer og niece, som er bonus all the way.
- at vingummi smager så skide godt. Det gør det bare vildt nemt at tabe sig.
- at Gråstænkt IKKE er campingmenneske. Kan i øvrigt heller slet ikke se ham i en jersey-polyester habit.
- mit hår. Ja, det er jeg.
- Bjarne. Han er så god en dreng. Starter hver morgen, og tøffer trofast op ad bakkerne.
- husedderkopperne. Det er bare dejligt at vide at man bor i et sundt hus. Halleluja. Og det er allerbedst når man kan høre deres åndedræt og fodtrin.
- at der kommer Familien fra Bryggen og For Lækker Til Love i aften. Mine tæer trænger til lidt gymnastik.
- Ibuprofen 600 mg.
- at jeg kan begynde at pynte op til jul om 7 måneder.
- min leder. Ja ja, bare kald mig morakker, men hun er fandeme skæppeskøn.

Og endelig: At der faktisk er nogen som læser denne blog. Bare lidt.