torsdag den 19. april 2012

Griske magtliderlige møgører!

Så forkæler man sig selv med godter fra udenlandske webshops, og så skal de latterlige magtsyge toldere ødelægge hele glæden.
Pisører!
Jeg har købt en sølle Bio Oil til 74,- kroner. Og så smækker toldvæsenet lige 262,- ekstra på. Spader! Man SKAL sgu da have lov til at have glæderne i fred og ro. Koncentrer jer da for fanden om dem der virkelig har uldent urent mel i posen. Sgu da ikke om lille mig, der bare sidder herhjemme i min stue og bestiller en sølle lille olie til mit ansigt, så jeg (forhåbentlig) kan nå at stoppe Mor-Kessler-syndromet, som er under opsejling.

Og det værste er, at dagens dummebøde går til mig. For så står jeg der på posthuset overfor utrolig kæk 44+ årig kvinde, som tydeligvis ikke har fået at vide at vi ikke længere befinder os i 1989. Hold da kæft, der var godt nok lak i hendes afblegede tilbageblæste hår. Og make-uppen var jo ren nostalgi.
Nå men, hvad gør jeg så? Betaler. Doh! Jeg kunne have ladet pakken gå tilbage, mistet de 74,-, sparet de 262,- og  have købt en ny Oil i Matas. Men nej nej, vathovedet her betalte skam ved kasse 1.

Den olie HAR bare at være god. For ellers kunne jeg jo lige så godt have bestilt tid til et par dråber Botox.

Nå, men nu dæmrer det så i vathovedet, mens jeg lige var ude at fylde kaffe på kruset: Min guru indenfor nethandel har da vist fortalt at Feel Unique returnerer tolden. Så nu har jeg fået taget billeder (ja, i flertal, ingen smalle steder her) af toldsedlen og opkrævning, samt fået griflet et par ord ned på engelsk. (zaank yuu væry måtch)
Gad vide hvornår de tikker ind på min konto? Og gad vide om min pakke fra Strawberrynet også ryger i tolden? Det kan mit temperament ikke holde til at tænke på. Kan jeg mærke.

Nå, men bortset fra ovenstående, så har dagen været god. Min elskede datter og jeg har haft en hyggedag sammen. Det trængte vi begge til.
Og mini-gates har gjort rent på sit værelse, mens jeg var på det famøse besøg på posthuset. Gud hvor jeg elsker dem.

Her er billedet af de dyre dråber. Placeret på piedestadel. (Det skulle ikke undre mig, at Linolie i virkeligheden faktisk er lige så effektivt. Altså, med mindre der sker en selvantænding).