fredag den 20. april 2012

Dagens liste.

Godmorgen :)
Jeg har lige kørt Mini-Gates i skole. Og nu sidder jeg og simulerer vågen tilstand foran computeren med mit elskede krus kaffe.
Det bliver en god dag, kan jeg ligesom mærke. Jeg blev vækket af at Gråstænkt puttede sig ind til mig, og jeg stod op til en dejlig sms.
Raccoon har fri i dag. Tror hende og jeg skal over og lure i genbrugsbutikken. Og så skal der gøres klar til at Gråstænkts børn kommer i eftermiddag.

Nå. Dagens liste:

Ting jeg undrer mig over:

- folk der i ramme alvor siger "advocdo" og "læbepromade".
- hvorfor københavnere alle lider af samme talefejl, når de udtaler billeder som "bedler".
- billister der bremser helt ned, inden de kører ind i en rundkørsel. Det irriterer Bjarne og mig.
- billister der, når der bliver grønt i et lyskryds, først kobler ud, sætter i gear, slipper håndbremsen og SÅ giver gas. Hvorfor ikke være lidt på forkant og være klar til at træde på gaspedalen, når der bliver grønt?
- kvinder der sender hede breve til Lundin, Brækvik og andre kryb. De må virkelig lide af en alvorlig kromosonfejl.
- Knorrs mexikanske lasagne. Og hvem der rent faktisk køber den.
- "Nationen!" på Ekstra Bladet. Det er alligevel imponerende at det er lykkedes at samle Danmarks dummeste og mest primitive forsamling på et sted.
- duften på den parfume, som den røde jakke netop har afleveret til mig. Ja, jeg ved godt at jeg satsede og købte en parfume jeg ikke kendte, men hvor beskrivelsen lød god. Men derfra og så til at den stinker som en parfume fra "Tiger"og som katten har strintet ned i, der er sgu langt. Nå, det kan være at det bare er min krop den stinker på. For den dufter dejligt på papir. Hmm, må give den væk hvis der er en anden der kan lide den.
- Rasmus Seebach! Hans sangtekster er så meget følelsesporno, at selv Danielle Steele ville sige: "Nu holder du fandeme. Det der, er for kvalmende sødt!"