søndag den 22. april 2012

Work work work...

Var på arbejde i går. Min leder og jeg kørte hjemmefra lidt over 10 og var hjemme igen sådan ca. 12 timer senere. Det var en vennetjeneste for en sød kvinde på kontorgangen.
Spørg lige om jeg kan mærke mit bentøj i dag. Der blev dælme taget mange skridt. I et virkelig virkelig lille forsamlingshuskøkken. Med inventar fra da det blev bygget, hvilket vil sige medio 1950. Sig mig, var folk pygmæer dengang? For selv med mine korte ben, var der langt ned til bordfladen.

Nå, men der var en virkelig fed bonus. Fødselaren kender bandet Hush. Ja, faktisk er hun i familie med dem. Desværre kunne de ikke komme i går. (Jeg havde ellers autografbogen klar. Så kunne de få lov at skrive ved siden af Peter Belli). Men fødselaren har lovet min leder og jeg to billetter til koncert med Hush. Århh! <3 Rødvin, god musik og godt selskab. Det kan kun blive godt.

Havde egentlig planlagt at jeg skulle til blomsterhandleren i dag og købe masser af hygge til terrandaen. Men Gråstænkt har andre planer. Vi skal på landet. Ud hvor det kan lugtes man lever. Ud og have blød udefinerbart grund under fødderne. Med andre ord: Ud at se på køer der bliver lukket på græs.
De er sgu lidt kære. Elsker at se deres brede bagdele vippe fra side til side, når de fræser ud over stepperne. (Det minder mig lidt om mig selv, når der er Malaco på tilbud).

Nå, kostmæssigt går det glimrende. Fredag var syndedag, så den taler vi ikke om.
Men i går var til et 13 tal. Maven har det bare bedre når jeg er sund. Betalte også prisen for mit e-nummer-gelantine-orgie. Bliver en stor utilregnelig gasbombe.

(Ja, på dette tidspunkt burde enhver læser herinde (dvs. alle fire) efterhånden vide, at prutter ikke er tabu)

.