tirsdag den 12. maj 2015

iSlut

Okay, jeg har fået mig en ny mobil. Og jeg skal virkelig anstrenge mig for ikke at sige " min iPhone" i stedet for "min mobil". Noget jeg altid har hadet, når andre gør. 

Jeg er forelsket. Inderligt. Og skide bange for at ødelægge den. Så jeg har købt en læder mobiltaske...som jeg putter ned i min taske...som jeg putter ned i endnu en taske. 
Ender sikkert med at jeg forer en trolley med bobleplast og skumgummi og bruger den som mobil cover. 

Eneste minus er kombinationen af iTastatur og Anna & Lotte fingre. Det ville være hurtigere at sende et brev med Post Danmark, når jeg skal besvare sms'er. 
Trykker konstant forkert 😫. 

Uglen er stolt over min glæde over æble-mobilen. Sådan da... Lidt endnu...så længe det varer. For jeg har opdaget FaceTime og morer mig meget med at sidde i sofaen og kime hende ned og sidde klar med trutmund, når hun tager tlf. 
Hun deler ikke ubetinget min glæde, så mine opkald bliver som oftest besvaret af gulvet eller loftet. Og så går der som regel et stykke tid, inden jeg kommer i tanke om, at hun har lagt tlf fra sig og at jeg sidder og skærer ansigter og spiler næseborene ud til et ret grimt 70'er loft, som nok er ret ligeglad med mine barnlige opkald.  

Dog regner jeg ikke med at skrive lange blogindlæg på den. Dette indlæg har taget mig et kvarter, fordi jeg slet ikke kan ramme rigtigt i første forsøg. 

Men.... Årh... Jeg elsker den!