onsdag den 8. april 2015

Joachim B. Olsen; gid du må få dine kugler galt i halsen

Bare synet af den parodi på en mand kan få mit blodtyk til at stige til uanede højder. Hvordan fanden er det muligt for ham at gå oprejst og knappe sine bukser? Hans menneskelige intelligens og sociale værdier minder jo mest af alt om noget, som har mini-overskæg, fedtet tysk sideskildning og grøn uniform.

Årh, gid han må kløjes i sine kugler. Noget så eftertrykkeligt. Og det samme gælder samtlige personer, som er så arrogante og snotdumme, at de deler hans synspunkter.

I dag har fjolset udtalt: "at det jo ikke er alle på førtidspension, der har en hjerneskade, er lamme eller hårdt ramt af sclerose. Nogle er bare stærkt depressive eller nedslidte af stress". 

Nårhh...jamen, det giver da pisse meget mening, dit store grimme dyr. Så er det da helt okay at nakke 4000,- af førtidspensionen, hvis de kun er stærkt depressive eller nedslidte af stress. 

Ved du overhovedet hvad stress er, din lille lort?


Den mand er simpelthen så social uintelligent, at man får lyst til at hamre hovedet ned i en tændt friture, når han åbner munden. 
Hvad ved han overhovedet om depressioner og stress? Nada...intet...ikke en skid. 
At han negligerer det på sådan en primat-stupid måde, svarer til at sige, at Peter Lundin sagtens kan ansættes som dagplejemor, når han kommer på fri fod. 

Æv, hvor burde han virkelig sendes ud på den der gård, hvor kæledyrene kommer hen, når de bliver gamle.


Nå...


Men nu må jeg godt sige det. Jeg var jo til møde hos chefen sidste onsdag og han stak mig da sådan set det bedste påskeæg. Nemlig en fastansættelse. Jamen...for pokker. Jeg er så glad! Det er så godt et sted. Gode mennesker, lavt stress-niveau og glimrende løn. Og så bliver jeg sgu bare ramt af sådan en "jamen...der er nogen der vil have mig? Det er jo helt vildt. Hvordan kan jeg være så heldig?"...jeg er ikke helt håbløs" følelse. 

Kunne kun smile stort og sige ja. Ret mange gange. Det kan man jo for pokker ikke sige nej til. Og da slet ikke, når jeg har været helt nede at vende på stress-bunden. Jeg troede jo nærmest ikke, at jeg nogensinde blev mig selv igen.Dagens huh?

Har modtaget besked på FB fra ældre mand, som åbenbart er nordjyllands svar på Klaus Pagh. (Kunne jeg fornemme efter jeg snagede hans facebookprofil igennem). Han vil gerne date mig.
Det kommer vist ikke til at ske. Manden skriver "hihi" lidt for mange gange og har i skrivende stund sendt mig tre beskeder med tudesmileys, fordi jeg pænt afviste ham med begrundelsen: "Der er for langt fra Silkeborg til nordjylland".