torsdag den 27. marts 2014

Kender I det? (Noget om heldagssurhed)

Jeg er ikke tilfreds! Er faktisk det modsatte. Dette er bare én af de dage, hvor man ikke burde være i nærheden af andre mennesker.
Eneste plus er en hyggesnak med Uglen, og den flirt jeg havde kørende med ret så pæn mand i lyskrydset i dag. Sidstnævnte er sådan noget, som man gerne gad opleve lidt mere af.

Specielt i en verden, hvor mænd er totalt umulige at blive kloge på. I en verden, hvor alt elektronisk i ens hjem fandeme skal vælge at begå kollektivt semi-selvmord. I en verden, hvor man eddermanme burde cirkelsparke sig selv for at være noget så grusomt gennemført ualmindelig grotesk snothamrende dum.
I en verden, hvor klamme tånegle bliver ved med at flænse samtlige strømpebukser man ejer, uanset hvor langt ned man filer lortet. I en verden, hvor man konstant får trykket på æ og når man skulle bruge ø. Og omvendt.
I en verden hvor politiet selvfølgelig er omkring hvert et gadehjørne, når man har travlt i firmabilen, og bare vil køre fra stressen. I en verden hvor tanktoppen sender flere og flere beskeder.  I en verden, hvor man åbenbart aldrig er helt god nok. I en verden hvor kvinder der har pungen fuld af penge alligevel skal mase sig foran og negle pæne, men billige borde i Søstrene Grene for snuden af os andre, som ikke har budget til at shoppe i Ilva. I en verden, hvor man får masser af tilbud fra klamme mænd, og hvor andre kvinder - som kun er halvt så charmerende og sjove som en selv - sjovt nok er pæne nok til en pæn mand.  I en verden hvor 2 +2 åbenbart ikke altid giver 4. I en verden, hvor man fandeme hele tiden lander på "Ryk direkte i fængsel" og hvor man for fanden aldrig nogensinde kan få lov til at få alle rederierne for sig selv, men bliver nødt til at sælge til til lortemodspiller, fordi man har seriøst underskud på kontoen, fordi man 3 gange i træk lander på Rådhuspladsen, som er inficeret med 3 huse og et hotel.

Krafthelvede!

Er en tudehætte. En klynkehætte. En selvudslettende hætte. En gnavhætte. En pessimisthætte. En naghætte. En ondhætte. En tristhætte. Ensnartmenstruationshætte. En håbløs hætte.Muskelinfiltrationer har nået et punkt, hvor jeg faktisk ikke lige kan holde ud at være med. Har problemer med at bruge den ene arm, fordi noget sidder i klemme.
Har smurt mig ind i Voltaren Gel i en grad, så jeg ligner en med 48 cumshots ud over ryggen. Og har nu fået ordineret piller fra lægen med stor fed rød advarselstrekant på.

Skrider bare tidligt i seng. Tror det er en Armageddon dag i dag. Hvilket omskrevet betyder:; "Find en film som du ved du tuder og hulker over, og få renset ud i følelses-kufferten".
Det må blive planen. Mrm. Der er nu ikke noget som at vågne med øjenlåg så hævede, at de ligner skamlæber.

Æv.

Lort.

Møg.

Dumme hætte.

Kloge mennesker siger, at når man har en lortedag, skal man remse mindst fem ting op, som er gode. Hrm. Lad mig give det et forsøg:

1: Er trods alt stadig elsket af de helt rette personer.
2: Har pænt hår.
3: Er ikke i et røvsygt parforhold.
4: Forkølelsessår er næsten helet.
5: Når jeg har nået mit næste delmål - dvs. tabt 10 kg - får jeg en Chanel parfume.