mandag den 16. december 2013

Hov - juleupdate

* Skulle jo egentlig have købt de sidste gaver i dag. Men magtede ikke at løbe risikoen. Orker ikke flere "giv-los" seancer på Føtex' kundetoilet.

* Hvorfor er jeg også så sent ude? Hvert år!

* Mangler stadig sundhedssøns gave. Ved dog hvad der skal købes. Og mine brødre skal have noget. Og chefen skal have en ting mere.

* Har givet mig selv en lille gave på forskud. Et lækkert stort hvidt fluffy fåreskind.
Så mangler jeg bare pejsen.

* Træet er pyntet. Billede kommer senere. Men arww, det er smukt. Proppet med røde kugler. Og når jeg skriver proppet, mener jeg proppet. Mangler dog bare lige røde silkesløjfer på grenene.

* Ænderne sover i fryseren.

* Har fået købt nye vinglas.

* Gæsterne glæder sig, and so do I. Skal være sammen med nogen af dem jeg elsker højst. Desværre ikke dem alle - lillebror er lovet væk andetsteds, men der bliver trangt i hytten. Kærligt trangt. Familietrangt.

* Jeg håber stadig på en hvid jul med knirkende sne og crispy frost.

* Havde fundet en genial pejsevideo med julemusik på YouTube, men nogle fjolser har moret sig med at lægge heavy metal ind midt i det hele. (Spørg lige om jeg fik et chok. Sad bare og nød gammelt julemusik ala Bing Crosby, da lyden af en skrigende mand og nogle trommer og el-guitarer flænsede ud af højtalerne). Hvorfor gør man sådan noget? Hvorfor?!

* Mangler en del til julemiddagen. Og frokosten dagen efter. Men jeg skal nok nå det. Og ved I hvad jeg glæder mig rigtig meget til!
At pakke gaver ind. Årh...elsker elsker det. De skal ligne noget fra en Astrid Lindgren bog. Hyggelige og vintage christmas. Agtige.
Og så er der et par stykker, som skal have en lille personlig hilsen med. Fordi det er jul. Og når det er jul, skal man sige noget sødt og oprigtigt.

* Mandelgaven kommer nogle af gæsterne med. Håber ikke det er et skrabelod.
Misforstå mig ikke. Jeg ønsker kun godt for dem jeg elsker. Men ved ikke helt hvordan jeg reagere, hvis der blev skrabet "13.000,- skattefrit i 13 år" den anden side af bordet.
Nok mest fordi jeg aldrig finder den skide mandel.

* Og glæder mig til gaver. Især at give. Men også at få.
Jeg er ikke så svær at glæde. Bare gaverne er valgt med hjertet, så er jeg ligeglad med om den har kostet 100 eller 1000 kr.
Hvilket får mig til at tænke på...
Min eks-eks-svigermor kunne ikke fordrage mig. Og jeg skal love for, at hun valgte med hjertet det år, hvor alle andre svigerbørn fik 1000,- hver, og hvor jeg fik en skjorte i brændfarligt materiale med et "Tenerife" broderi på den ene brystlomme.
Så kunne det vist ikke siges mere tydeligt.

Det kan denne det heller med denne sang.