onsdag den 2. oktober 2013

Fis dog hjem bag jeres ligusterhæk

Nu er det ikke ligefrem fordi, at Silkeborg er overrendt af hjemløse. Men vi har da nogen. Som i bund og grund bare passer sig selv. Og som ofte står foran bestemte supermarkeder og sælger aviser.

Og det er der åbenbart nogen der har voldsomt ondt i røven over.
Overhørte en permanentet gås i polyester Føtex-tøj og alt for højtaljerede brandfarlige bukser  den anden dag, som vrissede til sin lige så grimme veninde: "At hun i hvert fald aldrig ville give dem noget, for de ville bare bruge pengene på øl, og det ville hun også sige til dem, at de ikke måtte, hvis hun alligevel gav dem noget".

Hør her, kost! Luk røven.
Du skal under ingen omstændigheder blande dig i, hvad hjemløse bruger deres penge på. I det øjeblik, at pengene skifter hænder - fra dine Ajax-rynkede til den hjemløse - mister du al ret over dem. Okay?
Du skal fandeme ikke stå der med dit virkelige selvdøde overpermanentede grimme tørre hår og dit syntetiske udklædningstøj, og diktere over et andet voksent menneske.
Og det er meget muligt, at du føler dig hævet, fordi du har et virkelig grimt 80'er parcelhus med komplet møblement fra JYSK og en vinrød Opel Mazda i din grimme carport, men ved du hvad? Du taber 100% på den sociale intelligens. Faktisk så meget, at du ikke alene er slået hjem. Du er hamret direkte hjem i din ligusterhæk med din alt for store næse først.
Og ærligt talt; det er sgu en bedre investering at bruge pengene på øl, fremfor på permanentvæske i dit hår. (Med mindre du har tænkt dig at drikke det. For så er det selvfølgelig en helt anden sag).

Hvad fanden er det for en mentalitet? Det er da til at brække sig over.
Kan man ikke være skide ligeglad med, at den hjemløse køber øl for pengene? Hvis det er det, der kan gøre hans dag bedre, så er det da det han skal købe. For SINE penge.
Hvis han har lyst til at give en halvtredser et golden shower, så er det det, han skal gøre.

Det er hans penge, for pokker! Hvor svært er det at fatte?

Og hvor svært er det at fatte, at man ikke automatisk er et bedre menneske, hvis man har fast folkeregisteradresse?

Personligt ville jeg til hver en tid vædde med, at den hjemløse har mere dybde, end ligusterkosten nogensinde kommer i besiddelse af.