fredag den 2. august 2013

Dusør gives

Til den person, som stiller 12 ventilatorer udenfor min dør. Evt. sammen m. 9 kg. isterninger.


VIL IKKE MERE!

Ligner noget der har været fastspændt i en rutchebane m. 67 loops en hel eftermiddag i 38 graders varme. Total kogt. Udtværet make-up. Troldehår.
Og nu m. varmemave. Tror simpelthen, at jeg har drukket for meget iskoldt vand. Gudskelov tog jeg spenderbukserne på, og købte luksus toiletpapir forleden dag.

HVEM?! Jeg spørger: HVEM kan oprigtigt sige, at det bare er super duper vejr lige nu? Der er jo fandeme mere luft under mine bryster, end udenfor.

Overvejer lidt at sove ude på terrandaen i nat. Har dog et enkelt forbehold. Snorker simpelthen lidt for oprigtigt nogle gange. Og har altså naboer overalt. Foran, til venstre, til højre, foroven.


Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede! Jeg hader den hede!