tirsdag den 9. april 2013

Stive underhylere

Nej vel?

Åbenbart...


Der er tikket et brev ind i sexbrevkassen på Ekstra Bladet. Læseren har ligefrem vedhæftet et billede.


Kære Signe
Måske du kan give mig et råd? For jeg har gennem flere år trukket disse underbukser op ad vaskekurven (billeder over artiklen her, red.). I starten konfronterede jeg min mand på mail eller sms og sendte ham billeder af hans underbukser. Spurgte ind til, hvordan det kan være, de ser ud, som de gør med disse store hvide pletter, som føles stive. Hver eneste gang er det endt med, han blev i sin lejlighed i København.

Den lejlighed fik han i 2006, for jeg har et stort temperament, og det var igen p.g.a. nogle 'beviser' som jeg ville have forklaret, desværre flippede jeg totalt ud, og han fandt en lejlighed i København, hvor han også arbejder.

Nu har jeg ændret taktik og venter, til han kommer hjem fra job og viser ham underbukserne, men han bliver ophidset og siger, 'han ikke ved, hvad det er', og i øvrigt er jeg så både det ene og det andet.

Jeg har talt med min læge og talt med hans læge og fortalt 'symptomerne.' Hans egen læge synes bestemt, min mand skulle komme til undersøgelse. Hvilket jeg fortalte min mand, men han skulle ikke til nogen læge.

Igen i går da jeg skulle vaske, fandt jeg så igen disse mystiske underbukser. Hans kommentar var 'jeg er IKKE dig utro og det har jeg aldrig været i de 14 år vi har kendt hinanden,' men han vil heller ikke gå til lægen, og det er måske et par gange om ugen hans underbukser ser sådan ud.

Jeg har aldrig beskyldt ham for utroskab, men bare bedt om en forklaring på underbukserne. Han har så galt påstået, det er nok deo, som han lige sprøjter på brystkassen.

Vi er jævnaldrende henholdsvis 56 og 55 år. Jeg har ikke lyst til at have sex med ham, for jeg føler, han lyver så stærkt som en hest kan rende, og faktisk affinder han sig med ikke at have sex med mig i flere måneder, og det er ikke normalt.

Med håbefulde hilsener

HP


Jamen....?


??


Bwahahaha....kvinde! Det du ser der, er resultatet af at mænd blot rusker den i stedet for at bruge toiletpapir. Var jeg dig, kære HP, så ville jeg tjekke hans bukselommer i stedet. Er der hul i dem?

Og deo? På brystkassen? Hvor langt nede hænger den lige?

Personligt synes jeg, at manden skal smutte på folkeregistret, og få permanent adresse i Københavnerlejligheden. Det er fandeme en skummel kone der vil noget. Kan I se hende for jer? Stå der m. "underbenklæderne" i hånden og snuse, pille, kradse og lure? Og kime lægerne ned? "Bent har stive underhylere. Der er store hvide plamager, som har en sær lugt af fransk brie".


Nå ja...hov. Her er billedet af mandens underbukser. Jamen for fanden...så har hun stået der og knipset dem.