lørdag den 2. marts 2013

Reality Rødhætte

Hvis jeg nu deltog i div. realityprogrammer, hvordan ville det så gå? Det kigger vi lige nærmere på her:

1: For lækker til love
Ville aldrig blive castet. Udelukkende pga. programmets titel. Ikke at de nuværende deltagere er for lækre, men at se mig sidde for åben skærm og lege frk. kræsenpind m. mit Birthe Rønn Hornbech ansigt? Jeg kan ligesom ikke se det ske.

2: Singleliv
K-A-T-A-S-T-R-O-F-E
Da jeg datede, var jeg lidt af en gris. Og der var altid adskillige liter rødvin indblandet. Og altså...på et tidspunkt rendte jeg altså ind i en stime af mænd m. virkelig små forplantningsorganer. (Ja, jeg HAR lavet knibeøvelser). Vi taler om maks 8 cm.

3: Luksusfælden
Åh gud...ville være tv-verdenens svar på dommedag. Kunne godt forestille mig, at de to økonomiske rådgivere for første gang ville tude for åben skærm.

4: Paradise Hotel
Ville være fuld konstant for at kunne holde de der forstyrrede kroniske liderlige ugennembagte sen-teenagere ud.

5: Divaer i junglen
Ville ankomme m. en combi camp. Og verdens længste forlængerledning. Og 120 dåser insektgiftspray. Plus tørkloset. Skal fandeme ikke skide i en skov.

6: Bonderøven
Ville sidde og skiftevis skumle, skule og tude i et hjørne, når bonderøven aflivede et dyr. Og nægte at gå i naturfarvet tøj non-stop.

7: Trinny og Susannah
Ville nægte at forlade prøverummet. Seerne ville udelukkende kunne se et klynkende stædigt talende forhæng. Meget vil jeg byde mine medmennesker, men fandeme ikke at vise mig i undertøj.
Og frisør Søren Hedegaard ville komme ud m. snitsår i ansigtet fra saksen, fordi jeg ville gå amok fordi han ville klippe mig korthåret.

8: Sandhedens time
Får helt mavepine ved tanken. Uoverskueligt!

9: Robinson
Mig i badetøj? Bade i havet? Hej hej Tsunami, kom du lige der? Desuden: Se punkt 5.

10: Hvem vil være millionær?
M. visse spørgsmål ville det gå glimrende. Lige indtil de politiske og geografiske spørgsmål dukkede op. Ville blive anbragt på et hjem for retarderede. Prompte.

11: Den store bagedyst
Ville vinde hele lortet.

12: Vild m. Dans
Showet ville kun nå til første afsnit. Dommerne ville dø af grin.
Kan desuden slet ikke magte at tænke på synet af mine maxitrusser under den alt for korte (og særdeles udfordet i sømmene) kjole.