fredag den 8. februar 2013

Hvem stjal mine børn?

Ved sgu ikke lige hvad fanden der gik galt m. teenagerne i dag. Nogen må have stjålet dem, og afleveret to djævle i stedet.

1: Teenagedreng ville låne min mobil. Jeg var lige kommet hjem fra arbejde, og stod og læste en mail. Hvilket åbenbart var en grotesk synd. I hvert fald tændte han lodret af fordi jeg ikke udleverede mobilen m. det samme. Og så stormede han ind på værelset m. hjemmeværnsskridt, og hamrede døren i, mens han brølede: "Du er bare skide ligeglad m. mig".
Forsøgte at gå derind for at få stemningen på ret køl igen. Men da jeg åbnede døren, blev jeg mødt af et blik, som selv Hitler ville have respekt for.
Så skred jeg sgu. I Føtex. Det er jo fredag. Ikke om jeg gider at bruge energi på sådan en gang hormonel raseri.

2: Uglen sms'ede mig i Føtex. "Kan du ikke komme og hente mig? Jeg er hos Iben".
Svaret (som var et nej) fik hende til at blive rødglødende. (For fanden...hun har buskort! Og kun 10 minutters transport hjem.) Og så var hun ellers rasende. Skal jeg love for.
Og så skred jeg i Matas og trøsteshoppede. Og slukkede min tlf.

Fandeme træls at være en dobbeltmoralsk mor m. byens korteste lunte.

Nå, men min veninde og jeg, tøffede ind i en genbrugsbutik. Man har jo altid håbet om at finde en Arne Jacobsen stol, eller en Mulberry taske til 175,-
Men det var som altid: Gamle grå vindtørre ansatte, som har ekstrem dårlig smag, og elendig fornemmelse for hvad der kan sælges, og hvad der bare burde kyles direkte i småt brændbart.

Var det noget m. en stol? Designet af en evnesvag blind mand?Ikke? Nå, jamen så er der dette tæppe m. dyr på. Både som motiv, men garanteret også m. dyr nede i dybet. Kæft den er da klam. Og så ville de fandeme have 175,- kr. for den.Man kan pryde væggen m. dette ur. (De har åbenbart fået fat i en allerhelvedes masse skilte m. teksten "kun".)

Men det særeste var alligevel dette billede. Som tydeligvis var et forstørret digitalt billede. Af en hest. Som sikkert engang var højt elsket i en familie.
Nu er det "ude af øje, ude af sind". Og herligheden kan erhverves for 78,-  (Hvordan kommer man på sådan en pris?)Og mens man så sidder der på sin grimme stol, og nuldrer fødderne i det levende tæppe, mens uret driver en til vanvid m. sit tikken og "doooong doooong", og man kigger på den engang elskede hest, så kan man da lige snuppe sig et spil kort. Importeret direkte fra Lanzarote.
(Nu stopper galskaben fandeme)

Hvad er der blevet af de fede genbrugsbutikker? Hvor er alle de lækre ting, som man finder på lossepladsen, men som Kong Skrald ikke vil lade én tage m. hjem, fordi det skal afleveres til genbrugsbutikkerne?
Og hvad fejler de mennesker, som afleverer deres gamle lort til butikkerne, og som sikkert føler at de har afleveret ren guld?