søndag den 11. november 2012

Rødhætte Vs. Joan Ørting.

Ja...vi var til min lillebrors 30 års fødselsdag i går. Fest i forsamlingshuset i verdens mest øde by. 3 forbipasserende knallerter, og en bil, var hvad vi så af trafik. Ikke engang vindhekse ville tage turen forbi.I den lille sal, skete der ikke så meget...Køkkenet var også forladt...(Bemærk de smarte kogeblus).Men inde i den anden sal, skete der ting og sager!
Det var en fantastisk fest. Min lillebror har de rigtige venner, må man sige. Alle var glade. Alle snakkede med alle. Skøn skøn aften. (M. den lækreste burger m.pulled pork. Gud hvor jeg fortryder, at jeg ikke slæbte sådan en med hjem i håndtasken)

Til gengæld er jeg totalt vild m. én af lillebrors venner, som sødt og faktisk oprigtigt (dog i yderst påvirket tilstand), sagde til mig, at jeg på ingen måde havde brug for botox.
En anden af hans venner, gav mig et røvklem (Ja, han er håndværker, og har derfor store hænder), og så var det at ham og en anden blev enige om, at jeg "da bare lignede hende der sexologen Joan Ørting vildt meget".
Er ikke sikker på om det er en komliment, eller en fornærmelse. Men pga. røvklem, vælger jeg at tolke det som om det var positivt.
Joan Ørting?


Det er da vist udelukkende hårfarven vi har til fælles.