søndag den 1. maj 2016

Glædelig 1. Maj

Så blev det dælme maj. Webermåneden starter. Fluerne har med garanti sat deres vækkeur til i dag. Og det røde flag smælder over hele landet.

Nu er jeg jo selv rød. Både når det angår min hårfarve, min hudfarve, når solens stråler rammer den og også rent politisk. Rød med kant. Enhedslisten. Og så burde jeg vel egentlig finde det største og mest larmende flag frem og tonse frem og tilbage med det hele dagen.


Men jeg nøjes med vasketøjet. Store hvide lagner ud på tørresnoren. Hvilket giver mening rent symbolsk - vores patetiske regering taget i betragtning. Ikke at jeg vil slutte fred med dem. På ingen måde. Jeg vil bare have fred for dem. Totalt. For hver gang de åbner munden, rammer det de allersvageste.
Alt lyser ud af dem, at de ser ned på alle dem, der af forskellige årsager ikke arbejder. Det er 2. sorteringsmennesker, som skal pilles fra hinanden og straffes for, at de har taget sig den frihed og været så frække, at være blevet placeret foran de største bakker her i livet. Bakker på veje - ikke serveringsbakker. (Sidstnævnte er forbeholdt regeringen).
Pisse stejle bakker, som kan få selv den allermest dopede Tour de France rytter til at tude og sige: "Det kan jeg sgu ikke, det der!".

Værsgod! Her er en 716 kg. tung cykel uden gear. Kan du så komme op ad den bakke!


Alt imens Lars Løkke & Co. fiser op af den på topmoderne el-cykler. "Kom nuuu, dernede! Se...VI kan cykle op. Så kan I sgu også!".

Jeg hader dem. Og ja, had er et stærkt ord at bruge, men ikke desto mindre er det sådan jeg føler. Hvad fanden bilder de dem ind? Egentlig? De er jo syge i knolden. Og helt ærligt; ikke ret intelligente. For de kan jo slet ikke se, at det tiltag de har gang i lige nu - at presse folk økonomisk, så de ikke forbliver syge og arbejdsløse - blot forværrer det hele. Hvis de er frustrerede over alle dem, der er parkeret på kontanthjælp lige nu, så venter der dem en led overraskelse. For hele den holocaust-agtige hjerneblødning virker omtrent på samme måde, som hvis man forsøger at lappe et cykeldæk med et stykke gennemgnasket Hubba Bubba.

Røvhuller.