fredag den 13. maj 2016

Er det løbetidstid?

Christ altså. Jeg har åbenbart ramt løbetiden. Eller en form for kådhed. Kan i hvert fald nærmest ikke engang crashe en tur i Føtex, uden at øjenflirte med pæne mænd.
Det er fedt. Og livsbekræftende. Og der er intet galt med det. Men for fanden...man trænger nok til lidt action, når man nærmest lige bakker et par skridt i køen - ganske diskret - fordi manden bagved dufter lækkert maskulint. Og man burde nok gennemruskes på den saftige måde, når man nærmest får bølger af erotisk elektrisk stød gennem samtlige nerveceller i kroppen, når man taler med en tidl. kollega og han lige lægger en venskabelig hånd oven på ens arm, når man taler. Jeg fik jo nærmest kondomformede pupiller.

Og vejret har været SÅ lækkert de sidste dage. For mændene har korte ærmer på. Og der er underarme over alt derude. Det er nærmest ikke til at håndtere. Jeg har en syg trang til at gå hen og kærtegne dem og måske lige bide lidt i dem, mens tankerne fræser om kap i hovedet på mig. "Sikke en styrke, der må være i de arme. De kan nok godt holde godt fast. Og holde tunge ting nede...i madrassen".


Det er jo tæt på, at jeg bliver opstemt, bare jeg ser et par mandeankler.


Bliver.nødt.til.at.få.noget.til.at.ske.