onsdag den 17. februar 2016

Ulemperne ved at være tyk

* Cykeldækket skal pumpes oftere.


* Udvalget hos Zizzi og andre danske plus size butikker begrænser sig til det forrygende valg mellem ærmeløse toppe syet i model "spidstelt" - gerne med en masse similisten eller en fræk illustration af vilde blomster.
Derudover bukser i besynderlig pasform med lidt for synlig kile og lidt for store baglommer, som er så frækt udtænkt, at de nærmest fremhæver størrelsen på hver balle.

Føtex' og Bilkas plus size tøj gider jeg slet ikke nævne. Alt lortet er i glitrende kunsstof. De tykke fortjener åbenbart ikke kvalitetsstof.

(Gudskelov findes der gode alternativer).* Man er et legalt offer, når (visse) tynde mennesker føler for at være sjove. For alle ved jo, at tykke mennesker altid er glade. Ligesom mongoler.


* Uanset om du så har sultet dig i 13 måneder, tabt 46 kg og været rigtig dygtig, skal du ikke sådan lige regne med, at du kan tillade dig at spise en vaffelis i offentlighed. Det skal du vide. Bemærkninger som: "Det har du vist ikke godt af" og "Skulle du ikke hellere spise en agurk" er en risiko du skal være villig til at løbe. Det er prisen der skal betales, thi du er et svagt undermenneske.


* Hvis du er tyk, har fromagelår, men dog stadig en talje, er det umuligt at finde strømpebukser, der gider blive siddende oppe om maven.


* Det tager længere tid at stryge tøj. Det er trods alt ikke små stykker stof, der er tale om.


* Det er med duknakket holdning og en skæven rundt omkring dig og generelt med en kropsholdning, som en butikstyv, at du blander en pose bland-selv-slik i supermarkedet.
Dog kan det reddes lidt, hvis du køber en pose fødselsdagsflag, en pakke lagkagelys og tager 4-5 tomme bland-selv-slikposer med i vognen.


* Butikker uden scan-selv kasser er et no-go, hvis du har pms og handler ind til overlevelseskassen.


* De store moderne brillestel er ikke gode. Kinderne kigger ud gennem glasset, når du smiler.


* eBay-tøj fra Kina i str. xxl er i virkeligheden det der svarer til en størrelse 8 år.


* Korte nederdele er altid for korte bagpå.


* Du møder ALDRIG nogen du kender, når du går i supermarkedet med en gennemført sund kurv.


* Du møder ALTID dem du mindst vil møde, når du står i supermarkedet med lidt for mange sukker e-numre og en økonomipose Ostepops.


* Alle cykelsadler ligner noget din røv er i gang med at æde.


* Der er lidt langt ind, når hårene omkring bagenden skal fjernes.


* Langskaftede støvler er omtrent dobbelt så dyre.


* Håbløsheden er på størrelse med Lolland, når du hører mænd omtale Bridget Jones som tyk.


* Friktionen mellem lårene en varm sommerdag. Jeg siger det bare!


* Første gang man skal have sex med en ny mand.


* Prutterne larmer mere. Der er trods alt en noget længere passage de skal igennem.