torsdag den 4. februar 2016

Når folk virkelig gerne vil vinde en konkurrence på Facebook

Et firma udlodder en præmie i en konkurrence på Facebook. Betingelserne: "Like dette opslag og skriv hvilken farve du ønsker dit skohorn i, hvis du bliver den heldige vinder". Meget ligetil. Skulle man tro.


Bare ikke for en bestemt gruppe mennesker. Det er dem helt umuligt at blot skrive: "Blå". De tilføjer også en halv novelle.

"Hvis jeg er så heldig at vinde denne præmie, ønsker jeg mig den i blå. Fordi det er min mormors yndlingsfarve. Og hun ligger på plejehjemmet, fordi hun gled i en fransk vaffel og brækkede højre ankel. Og hun var ellers lige kommet sig og havde fået gibsen af efter hun i sidste måned snublede over en hare. Hun får ikke så meget besøg, for familien bor langt væk. Og sådan som regeringen kun hjælper flygtningene og svigter vores ældre, har jo betydet, at plejehjemspersonalet ikke har tid til at hjælpe hende i hjemmeskoene. Så hvis jeg vinder, vil jeg tage hen til mormor med en kande kaffe og flødeskumskager og forære hende skohornet, så hun selv kan få hjemmeskoene på og derved ikke får smerter i tæerne. For det får hun, når de bliver kolde. Sidste år havde hun koldbrand i dem."