tirsdag den 23. februar 2016

Datingsider - små tankestrejf

Jeg er jo inde på den der datingside. Hvor jeg vel at mærke ikke gider betale for et medlemskab. Ergo kan jeg kun snage rundt i profiler og ikke læse de beskeder jeg får. Og helt ærligt; man ved da bare, at man er ved at ramme bunden (bogstaveligt talt), når der pludselig under ens søgning på profiler i nærområdet, dukker en død mand op.

Nej, jeg tager sådan set ikke pis på jer. Jeg kendte manden sådan lidt overfladisk for nogle år siden og ved ligesom, at han ikke befinder sig på disse...breddegrader...længere.
Er det dér man er endt nu? At udvalget begynder at begrænse sig mere og mere på en bizar måde?


Nå, men jeg har altså blokeret ham. Det er simpelthen for sært at kigge på.


Resten af udvalget er svingende. (Men åbenbart ikke interessant nok, eftersom jeg ikke gider betale for et abonnement. Jeg satser stadig på at finde en mand på den gammeldags måde. I en heftig promillekoger en sen fredag nat. Eller i det mindste bare i det virkelige liv).
Jeg synes der er ret mange mænd derinde, der døjer lidt med skeløjethed. Og med at tage selfies. Jamen, jeg ved da for fanden ikke hvad det er der sker for dem? Hvorfor i himlens navn kommer man på at tage et billede med kameraet i frøperspektiv?

Fine næsebor du har der, makker! Der sidder vist lidt i det højre, som du nok bør fjerne.


Andre tager billeder, hvor munden og hagepartiet ikke er med på billedet. Så er der dem, der står foran spejlet i motionscentret og lige hiver op i tanktoppen, så man kan se deres sixpack. (Stop nu bare med det der). Og så er der dem med et alt for ulækkert langt skæg og/eller et overskæg så kraftigt, der mest af alt leder tankerne hen på bunden af en fejemaskine.
Så er der ham, der har sendt mig flere beskeder. Jeg aner ikke hvad der står, men det kan sådan set også være ligemeget. I min profiltekst har jeg skrevet, at jeg er grim, tyk og ryger. I hans profiltekst står der: "Jeg søger en pæn, slank ikke-ryger kvinde".
Så selv om jeg havde abonnement, ville jeg ikke bruge tid på et svar. Manden kan tydeligvis ikke læse.


Der ER også virkelig pæne mænd derinde. Charmerende som ind i helvede. Men lige pt. har jeg det fint med bare at kigge. Det er trods alt næsten 300,- kr. om måneden de vil have for et medlemskab. Forget it. Jeg ved bare, at 80% af henvendelserne er fra overskæggene, blue-tooth-tilhængerne og de hårdtpumpede fitnessmænd, som ikke tiltaler mig. Og for de 300,- kr. kan jeg trods alt få en del fadøl på en lokal snusket bar og helt gratis kigge på mænd, som har overskredet holdbarhedsdatoen.