mandag den 1. april 2013

Lockout er afblæst

Det ville ubetinget være den ondeste aprilsnar medierne kunne fyre af sted.  Kunne I forestille jer et ramaskrig, når joken blev afsløret?
Der ville blive brændt "Mads & Mette" bøger af i stribevis i gaderne.

Men den er åbenbart en realitet. Og indtil der m. sikkerhed bliver meldt noget ud om lørdagsskole for at kompensere for manglende undervisning, er teenagesøn ovenud lykkelig.
Og det er Uglen faktisk også. På trods af, at hendes eksamen starter om en måned.
Hun kan sagtens se det problematiske i hele situationen. Men som hun siger: "Der må godt lige være lockout en uges tid".
Det er også voldsomt sådan at skulle starte op i skole igen efter en påskeferie. Det kan jeg godt se.
Nu har hun været på påskeferie hos sin far, og hver morgen har jeg kunnet snage mig frem til på Facebook, at hun sådan set først er gået i seng ved 5-tiden om morgenen.

Så mens mange andre har fulgt m. i nyhederne og håbet på, at den børnehave da for fanden snart kan finde frem til et kompromis, har Uglen m. stor sandsynlighed siddet og krydset fingre for mindst en uges ferie.
Gad vide hvordan hun reagerer, når jeg lægger ugens program på bordet, og kræver at hun bruger mindst tre timer om dagen på at læse?
Hun har godt nok forsøgt at bilde mig ind, at "de altså ikke har noget der skal repeteres inden eksamen".
Godt forsøgt...Owl! Du glemmer, at du er oppe mod The Champion. Jeg udviklede nærmest mytomani gennem 8. og 9. klasse. Jeg kender alle undskyldningerne og løgnene.


Nå, men ellers intet nyt. G. er daffet af sted til rally. Vågnede ved at han talte i tlf. Gætter på, at personen i den anden ende, stod i Saudi Arabien m. brølende kameler i baggrunden. G.'s stemmeleje taget i betragtning. 140 db. Mindst.
Da han var færdig m. samtalen, kom han ind i soveværelset på listefødder, og hviskede farvel ganske blidt.

Jamen...det skal da nok hjælpe!


Mine planer i dag? Tja, teenagerne kommer jo hjem i løbet af dagen. Tidspunkt ukendt. Uglen skal jo først vågne. Jeg skal have styr på hytte og 98 kg. vasketøj. Og ellers? Aner det ikke. Hvilket passer mig glimrende.