mandag den 10. december 2012

ZzzzZZZzzzzzzz

Kort indlæg. Er træt! Har ligget som ugle på LDS i sengen hele natten. Så er i søvnunderskud.
Kan bare mærke, at jeg er inde i den der onde cirkel, hvor jeg er møghamrende træt, men i samme øjeblik som jeg bestemmer mig for at sove, og lader hovedet lande på puden....Pling! Über vågen.

Havde store planer om at indtage sofaen, og et par tæpper, da jeg kom hjem fra arbejde. Haltende. Hælsporer er blusset op. Ligner alt for meget John Wayne når jeg går.
Uglen havde taget en veninde med hjem fra skole. Som gerne ville hyggesnakke. Og det var bestemt gensidigt. Er vild m. den pige.
Havde så planer om "tøm køleskabet" til aftensmad. Men Uglens veninde skulle også spise med, og det samme skulle teenagesøns ven.
Så der røg dén afslapning. Til gengæld er de skide søde. Og jeg har altid haft det sådan, at mine børns venner til hver en tid er velkommen. Både som gæst, men også som "medspisende".

Operation "Pynt juletræet" er udskudt til i morgen. Lige nu dunker mine stakkels hælsporer. Og jeg er nærmest skeløjet af træthed.

(Pssst: Hvis der er nogen der har en sovepille, så beder jeg ikke om at købe den. Puha nej, sådan noget skidt skal man ikke ud i. At videresælge medicin. Receptpligtig medicin. Tsk tsk. Grimme sager. Men hvis I nu alligevel ikke skal bruge dem mere, så vil jeg gerne aflevere dem på apoteket for jer. Så skal I ikke stresse over at skulle nå det. Her i den travle december).


Ej, beklager. Jeg vender stærkt tilbage i morgen. Lige nu kalder sofaen og tæpperne.

Køssemøsse.