mandag den 13. juli 2015

Op i røven med de danske værdier

Kan mærke, at sammenstødet med den underfrankerede spade i går i Genbrugsgruppen stadig irriterer mig.
Ikke pga. ham. Herregud, han er en sølle stakkel. Men pga. de evindelige enetale fra DF'erne, hvor de bræger højt op om "de danske værdier" og at alle skal tilpasse sig dem for at have lov til at bo i Danmark.

Og ja, jeg har mange fordomme og forudindtagede holdninger. So shoot me. Jeg ER klar over, at noget af det er usagligt. Men der er fandeme også en del sandhed imellem mine skyts.

Ingen vræler højere om danske normer og værdier end DF-vælgerne. Ingen. Og det klinger så absurd ironisk og ørepinedannende højt af ironi. For hvis der er noget de ikke besidder, så er det fandeme værdier.
De har det bedst med at leve i deres egen lille boble bygget af gamle papirudgaver af Ekstra Bladet, hvor de bilder sig selv ind, at deres verdensbillede er lov.
Hele deres hverdag er så begrænset, fordi de bærer så tunge skyklapper, at de er ude af stand til at dreje hovedet og se verden i de pisse mange farver og nuancer, som den faktisk er i. Og så bitcher og brokker de sig over kvinder i tætsluttende burkaer. Åh, man må le en sørgelig patetisk latter.

Ifølge dem er danske værdier nogenlunde dette her:

- Æd en masse svin.

- Tag til samtlige bonderøvsmarkeder og fyld ølmaven op med vamle mængder fadøl af tvivlsom kvalitet, mens du i kor synger "Alice, who the fuck is Alice".
Klap lidt for begrejstret af de autididakte cowboys, som vralter rundt på det ustabile dansegulv til en gang virkelig intetsigende countrymusik.

- Vær kristen! Helt ind i sjælen. Men altså kun når de grumme muslimer bliver synlige i hverdagsdebatten. Når alt kommer til alt, kender du ikke engang fadervor eller trosbekendelsen. Men det er ligemeget. Det behøver muslimerne ikke vide.

- Hør en masse Danser med Drenge. Og syng alt hvad du kan og til dine lunger klapper sammen til "Hvor længe vil du ydmyge dig".

- Pimp din solblegede lortebil med en masse grimt fra THansen.

- Lad som om du går helt vildt op i at dit barn får svin i børnehaven. I virkeligheden spørger du aldrig barnet, hvad middagsmaden har stået på.

- Ytringsfrihed = at provokere så mange muslimer som muligt. (Fede nar - kan du da ikke selv se, hvor latterlig du er?).

- Neutralmarineret kylling og buræg er godt nok til dig. Men halal er djævelens værk og den værste dyremishandling.

- Grammatik er ikke noget du går op i. Skide være med du tror det staves "sq" og ikke "sgu". Skide være med din manglende nutids-r. Du er stadig dansk og du har stadig ret til at brøle, at alle muslimer skal tale fejlfrit dansk efter 36 timers ophold på dansk jord.

- Del en allerhelvedes masse Dannebrogsflag på din Facebookside. Og husk for pokker at skrive hvor frygteligt det er, at nogen (ingen ved faktisk hvem der hentydes til) vil forbyde det danske flag.

- Se Vild med Dans.

- Hver gang du hører om en gyldenlødet person, som har overtrådt reglerne, skal du brøle et: "Send dem hjem!". Også selv om de har dansk statsborgerskab.
Du må til gengæld gerne være her. Også selv om din garage er bygget sort og dit kørekort er klippet mere end et julehjerte.

- Julen handler ikke om nærvær og varme for dig. Det handler om snaps og hor til julefrokosten.

- Burkaer er no-go. Men alle vil gerne se din håndværkersprække med lidt for meget pelsisolering og dine man-boobs gennem den forvaskede "Virklund VVS" t-shirt.
Og alle klapper i kor over din kones leggings, som er under så stort pres, at man kan høre syningerne skride fra hinanden i det storblomstrede stof, som er strukket i en sådan grad, at verden ikke tidligere har set så aflange blomsterhoveder på syntetisk elastisk stof - og hendes crocs, som lige nøjagtigt flasher hælen så meget, at man kun kan tænke på parmesan resten af dagen.

Men burkaer er grimme at se på. Puha.