søndag den 15. februar 2015

Terror...Ej, men for fanden...

Det er fandeme ækelt. Gud, hvor er det ækelt, det er er sket i København i går og i nat. Sådan en form for ondskab, skræmmer mig ad helvede til. Det er så ubeskriveligt grotesk, at mennesker kan indeholde så meget ondskab og synke ned på et niveau, som på alle måder vil forblive en gåde for mig,. Og hold kæft, hvor er mine tanker ved de efterladte, som har fået deres liv smadret pga. et primitivt modbydeligt menneske.

Ad.


Men hvad der også er skræmmende er hvordan de typiske lav-intelligente mennesker allerede nu er i fuld gang med at udgyde kollektivt had mod alle, som ikke er kolonihavedanske og som tilfældigvis tilhører en anden trosretning, end kristendommen.
Det er så sørgeligt, at mennesker kan være så ensporede og mentalt fattige, at de oprigtigt tror på, at alle muslimer er roden til alt ondt.

Et lille udpluk fra dagen i dag. Og det er jo blot en mikrominimal brøkdel af alt det lort, som ligger og flyder på de sociale medier allerede nu.2 kommentarer:

 1. Jeg synes næsten, at det værste i den sammenhæng (udtalelserne) er, at man virkelig får et andet syn på folk, som man egentlig godt kunne lide og troede, var ordentlige mennesker. Jeg ser det i hvert fald en del på Fb, at der kommer udtalelser eller likes, man ikke havde troet, at de mennesker ville lave :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis samme tanke her. Jeg har virkelig nærmest siddet på mine hænder, for ikke at eksplodere over div. tåbelige uvidende opslag, som er fyldt med had og total dumhed.
   Man orker nærmest ikke en dialog med dem, fordi de har hovedet så langt oppe i røven på dem selv, at de er umulige at trænge igennem til.

   Og ja...så bliver man virkelig lidt trist over, at nogen man ellers rigtig godt kan lide, viser sig at have sådan en ucharmerende side af personligheden.

   Slet