søndag den 15. februar 2015

Der er også terrorister på Facebook

Hvad sker der for folk?

Overalt på Facebook sidder det ene fjols efter det andet og erklærer modstand mod terror - alt imens selvsamme mennesker sidder og blæser psykisk terror ud over det hele med hadske beskeder til alle muslimer i Danmark.. Og de er selvfølgelig ikke helt indrettet på øverste etage, for de kan ikke selv se ironien, der driver kvalmende ned over hele Facebook.

Hvor er det grimt at se på,. Hvor er det faktisk direkte vammelt at se, hvor mange mini Pia-K'ere der bor på Facebook og som bræger højt og længe op om, hvor meget de lige pludselig (igen igen) hader alle muslimer, at det hele er regeringens skyld, at vi skal have lukkede grænser og at Danmark åbenbart vrimler med slemme onde muslimer, som da helt klart har en terrorplan liggende derhjemme på sofabordet - alle som en - for de er jo muslimer.

Jeg bliver træt og rasende - men allermest bliver jeg ramt af en trist følelse. Jeg vil da ikke sættes i bås med sådanne danskere. Akkurat ligesom muslimer ikke vil sættes i bås med terrorister.

Dem der påstår, at de er allermest danske, er allermest uintelligente. De er dem, der er mest hadefulde - mest dømmende - mest truende. Og dem, der nærmest tapetserer alt på deres vej med et Dannebrogsflag.

Gider I godt lade være med det? Det danske flag skal edderhugme ikke være et symbol på jeres forkvaklede opfattelse af, hvad der er dansk. Lav jeres eget flag og gør hvad fanden I vil med det. Men lad være med at forvandle Dannebrog til et symbol på racisme og underudviklet mental tilstand.

Æv!


Og gider I ikke nok lære én gang for alle, at når der sker rædsom terror, så er det kassen med teksten "Sindssyge ondskabsfulde idioter", som I skal finde frem og proppe terroristerne ned i. Det er ikke kassen, hvor der står "Muslimer" på..

Hvor svært er det egentlig at forstå?