søndag den 9. november 2014

Irritationsmoment nr. 1 i Føtex

Usocialiserede hengemte henkogte visne egoistiske fladpandede skyklapsbærende irriterende selvcentrerede belastende sløve støvede svagtopfattende pygmæ lignende mennesker, der har taget form som pensionister.

"Ja...så her er vi. Og her står vi godt. For vi har lige mødt vores nabo, som vi ikke har talt med siden i formiddags og hvor var det da bare pudsigt og det er en lille verden, at vi lige skulle løbe på hinanden i Føtex. Vi snakker over hækken igen sidst på eftermiddagen, men det betyder ikke, at vi ikke skal holde kaffeslabberas uden kaffe og stå og knævre midt i butikken og spærre samtlige gangarealer og være skide ligeglade med alle andre end os selv. For vi er jo den ældre generation og vi må alt".Fuck jer!

1 kommentar:

  1. Det er min erfaring, at det er alle slags (voksne) mennesker, ikke kun de ældre. Der pludseligt skal stå og snakke og fylde det hele, så man ikke kan komme forbi. Forstår ikke, hvordan man kan være så totalt blind for, at man måske kunne ske at stå i vejen?? Hvorfor trækker man ikke til siden?

    Sidst jeg var i Netto, stod jeg og kiggede på kød ved køddisken. Der er nu stillet så mange varer op ved siden af, at man nu skal kante sig lidt forbi hinanden der. Inden jeg overhovedet har overvejet, hvad jeg vil købe, kommer der en gammel dame med en kurv på armen, som tydeligvis har bestemt, at HER GÅR JEG ALTSÅ! Hun overvejede slet ikke, at hun altså ikke kunne være der, men forventede nærmest, at jeg bare måtte fjerne mig, når hun nu skulle gå der. Orkede ikke en konflikt, og jeg er godt opdraget, så jeg gjorde naturligvis plads. Måtte bakke en 5-7 meter, så hun kunne gå, hvor hun ville. Stødte på hende andre steder i butikken senere, og her havde hun samme mine. Der var naturligvis heller ikke hverken et tak eller smil over, at jeg gav plads. Det var nærmest, som om jeg ikke eksisterede 0.o Hvornår er det blevet umoderne at vise hensyn for sine medmennesker?

    SvarSlet