tirsdag den 23. september 2014

Mere Gul & Gratis

Nå, men jeg var inde på Gul & Gratis for at se, om der skulle være emaljeskilte til salg. Nåede ikke så langt. Sidder med en sær fornemmelse i kroppen, efter at have stødt på "Banditten Pia", som tilbyder sex i høet. Hun ligger i hvert fald på alle fire i noget hø med to glas rødvin på en hvid plastikbakke. Med nitter på støvlerne).

Åh gud nej altså...

Det er altså ikke alle kvinder, der burde ligge på alle fire. I hvert fald ikke på www og slet ikke mellem brugte køleskabe, sofaer og tv.

Og så er der Mette fra Herning. På 65 år. Som tilbyder "en eventyr". (Hun er vel fra vest). Hun reklamerer med "krammesyge bryster" og ja, de ligner faktisk også nogen, som kan nå hele vejen rundt om en.


Undskyld. Jeg er styg. Folk skal jo gøre hvad de vil. Og selv om man er bmi-belastet, kan man jo stadig godt være dejlig og sexet og sød. (I know I am).


Men det er fandeme sært at tilbyde sin krop på Gul & Gratis. Med synligt ansigt. Hun er jo for fanden muligvis nogens bedstemor! Som ligger i en rød/lyserød bundløs bodystocking på sin seng med lagen i nervøs velour og krammesyge bryster ud over det hele. Og smiler. Forventnngsfuldt. Listigt.

Man kan næsten høre hendes mand stå med kameraet. "Oh Mette, do tænder mæ. Leg mæ æ kamera!"

Jeg vil ikke smide et link herind. Vil simpelthen ikke være med til at sprede Mettes bi-erhverv og risikere, at evt. børnebørn ser det. Men I kan jo selv tage et smut ind under erotiksektionen. Her er et lille cencureret sneakpeak af Mette-mor.

Hvis Mette-Mor var en sofa, ville hun være denne.