mandag den 8. september 2014

Jeg skal være mor igen

Selvfølgelig skal jeg ikke det. Man må bare være opfindsom med overskrifter.

Nå, men der er sådan set ikke noget at skrive. Render rundt og føler at jeg har fået hulrumsisoleret kraniet med snot. Bare lige med den detalje, at der ikke er snot i næsen. Tungheden, ubehaget og svimmelheden er ellers i den grad til stede sammen med hovedpine.

Uglen er på badeværelset med veninden sammen med en dunk hårfarve. Orker ikke at spørge. Men iPhonen er da vist skruet ret meget op på maks. Lyder lige så diskant, som Bilkas muzak.

Sundhedssøn er taget op til sin far denne uge.

Har fået målt blodtryk, og kan konstatere, at jeg vist roligt kan anskaffe mig en saltsten og slikke den tynd, uden fare for forhøjet blodtryk.

Har flækket lilletåneglen. Hvilket er noget af en bedrift, da den er lige så massiv og rustik som bunden af en skonnert.

Har mistet interessen for www-manden. Han er ellers sød, men for fanden hvor jeg da bare ikke gider. Tror jeg er blevet numb i følelsesregistret. Kan bare mærke, at jeg bare ikke orker opstartsfasen. Det er så uendeligt røvsygt at være nyforelsket, fordi alting er så forlorent og påtaget og usikkert.
Gider godt en kæreste - gider bare ikke forarbejdet. Og gider ikke risikere mafia-svigerfamilie. Ikke at jeg som sådan har været uheldig med tidligere svigerfamilier. Men risikoen er der.
Har intet imod at finde en kæreste med børn. Gider bare ikke møgunger, der vil høres hele tiden, og som derfor afbryder alt omkring sig på irriterende repeat.

Har hele tiden fornemmelsen af, at noget er galt. Kender I ikke det? At man nærmest bare venter på at et terrorangreb vælter landet eller at nogen river tæppet væk under en? Pisse irriterende, for man kan ikke rigtig brokke sig over det. I hvert fald ikke, hvis man forventer, at folk accepterer "mavefornemmelse" som et validt argument.

Ej...nu lukker jeg fandeme den dør! Hvad fanden er det da for noget musik? Lyder som Justin Bieber med halsbetændelse og psykose.
Skrider under tæppet med to kodymagnyl og håber på, at snothelvedet enten bryder løs eller forsvinder totalt.